Jawatan Kosong, Agent & Dropship Diperlukan!
Stokis Dexandra - Wed 13/Sep/2017 2:40pm
Sebenarnya kami ada lebih dari 80 jenis perfume inspired bauan antarabangsa. Cuma tak dan nak update satu-satu, tentu ramai yang tak tahu kan?

Bagi Suri Rumah 24jam, tak bosan ke duduk rumah je? Meh la cuba, duduk rumah klik2 phone/laptop eh duit masuk😱😱 Kesian la dekat cik suami, sorang2 cari duit, kita tolong secara senang. Goyang2 kaki, duit berkepul bestnyerr!

Modal? Modal rm150, boleh balik pada anda beratus ribu. Kenapa mesti ada modal? Mestila sayang oi, dengan modal itu lah kita akan dapat lebih besar, dengan modal itu lah baru kita berkembang. Mahu jalankan invest perlu lah sedikit kos. Kita nak berniaga memang kena ada modal, cuma bezanya bentuk mana modal tu. sama ada wang ringgit, modal usaha, modal masa, modal data internet hehe, mesti kena ada pelaburan. Dengan modal jugak lah ada titik tolak untuk berniaga.

Contohnya, dah bayar yuran kalau nak dapatkan pulangan kena lah usaha lebih sikit..

Kami dah letak cantik-cantik kt web, tinggal klik2 je🌹🌹😃

http://dexandrajust4u.com/

Ataupun terus ke ws kami

https://chat.whatsapp.com/DDR9C83kBj0G2Uew820sIz

💋Fast respon http://www.wasap.my/60173523984
💋Fast respon http://www.wasap.my/60176555770

Niche: Program Dropship | Pengedar Perfume
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'
     
  1. No comment yet!
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Ezygo Penampal Tayar Bocor
Price: RM 39.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Chicken Fillet
Price: RM 575.00
Baju T-shirt Kosong
Price: RM 5.00
Winter Coat NF1216 8943
Price: RM 189.00
Migragone Gel Pads 6's
Price: RM 18.90
Forever Aloe Vera Gel
Price: RM 90.00
4-Seater Link Chair
Price: RM 1400.00
Samosa Daging
Price: RM 12.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
ORIGINAL Candy_B + Complex ( Produk kesihatan lelaki Sejati )
Price: RM 150.00
(Gamat Asli) Air Gamat Plus 250ml
Price: RM 9.30
Bio Seleza - Daysafe
Price: RM 160.00
Day Cream - OEM
Price: RM 25.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00