Jana Pendapatan Dengan Kereta Anda. Anda Pajak Kereta Sedia Ada atau Beli Baru. Kami Bantu
Sara Yna - Wed 29/Mar/2017 9:02am
Assalammualaikum dan selamat sejahtera

1-MASALAH TUNGGAKAN KERETA?
2-KERETA KENA TARIK DAN ADA DALAM STOR
3-NAK KURANGKAN COMMITMENT
4-TAKUT NAMA CCRIS/CCTOS DAN BLACKLIST
5-BUSINESS DOWN/PERNIAGAAN JATUH
6-NAK JUAL TAPI HUTANG KERETA MASIH TINGGI
7-BANYAK KERETA BAYAR TAPI TAK PAKAI
8-NAK PAKAI DUIT
Anda harus bijak memilih syarikat yang stabil dan bertangungjawab dalam urusan jual dan beli kereta sambung bayar anda jangan kerana syarikat bawah pokok lain offer anda macam macam anda putih mata dan rugi dikemudian hari..ini sekadar nasihat dari saya,kerana ramai yang jadi mangsa ingat lah tuan tuan jangan dah terkena baru nak berfikir.syarikat sy alhamdulillah berpengalaman lebih 4 tahun dalam urusan jual beli kereta sambung bayar dan kami masih berniaga kerana kami tidak lari masalah.Assalammualaikum dan selamat sejahtera

1-MASALAH TUNGGAKAN KERETA?
2-KERETA KENA TARIK DAN ADA DALAM STOR
3-NAK KURANGKAN COMMITMENT
4-TAKUT NAMA CCRIS/CCTOS DAN BLACKLIST
5-BUSINESS DOWN/PERNIAGAAN JATUH
6-NAK JUAL TAPI HUTANG KERETA MASIH TINGGI
7-BANYAK KERETA BAYAR TAPI TAK PAKAI
8-NAK PAKAI DUIT
Anda harus bijak memilih syarikat yang stabil dan bertangungjawab dalam urusan jual dan beli kereta sambung bayar anda jangan kerana syarikat bawah pokok lain offer anda macam macam anda putih mata dan rugi dikemudian hari..ini sekadar nasihat dari saya,kerana ramai yang jadi mangsa ingat lah tuan tuan jangan dah terkena baru nak berfikir.syarikat sy alhamdulillah berpengalaman lebih 4 tahun dalam urusan jual beli kereta sambung bayar dan kami masih berniaga kerana kami tidak lari masalah.. dgn izin allah kami cuba yang terbaik untuk anda semua..
Anda ada masalah diatas???

Hubungi kami segera di talian 011-33689746 (whatsapp shj) atau click link di bawah ini
http://www.wasap.my/+601133689746

Peluang juga dibuka kepada mereka yg ingin menjadi introducer utk kereta sambung byr iaitu rm500 sebiji kereta, cepat rebut peluang ini!. dgn izin allah kami cuba yang terbaik untuk anda semua..

Jika anda ada kereta lebih, boleh juga pajakkan dengan kami.Komisen bulanan yang lumayan.

Anda ada masalah diatas???

Hubungi kami segera di talian 011-33689746 (whatsapp shj) atau click link di bawah ini
http://www.wasap.my/+601133689746

Peluang juga dibuka kepada mereka yg ingin menjadi introducer utk kereta sambung byr iaitu rm500 sebiji kereta, cepat rebut peluang ini!

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
     
  1. Klinik Ku - Wed 26/Jul/2017, 11:32am
    interesting  
  2. Kasmah Binti Karim - Tue 12/Sep/2017, 5:29pm
    Kalau kereta toyota hilux boleh tak di pajak kan  
  3. Sara Yna - Sun 17/Sep/2017, 2:38pm
    kasmah boleh.wasap 01133339362  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.