Ingin Mulakan Perniagaan
Akmal Mustaqim - Wed 27/Dec/2017 12:28pm [Last Comment]
Minta pendapat warga majalah

Saya berminat utk mulakan perniagaan. Tp taktahu nak berniaga apa. Minta pendapat @ tips2 utk saya kembangkan minda supaya dapat mulakan perniagaan bisnes dgn cepat. Berminat utk buat bisnes online/offline jual produk apa2 yg menguntungkan.

Tak minat dropship. Berminat utk mulakan perniagaan sendiri saja. Area kl. Whatsapp 0126189131

Niche: Diskusi Bisnes | Ingin Berniaga
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Tn Merapi - Wed 27/Dec/2017, 12:36pm
    As salam....email sya
    nazrinnasuhaismail67@gmail.com..
    Sya beri solution
    ....xde caj...
    Ini pon hasil dr pengalaman sendiri  
  2. Dr Love - Thu 28/Dec/2017, 11:57am
    bisnes sendiri yg paling pantas dan kecil kos adalah perniagaan makanan tepi jalan waktu pagi sebelum jam 9am.  
  3. Inderanik9 - Sat 30/Dec/2017, 12:42pm
    Part time job online tanpa simpan stok. Berminat sila whatsapp saya sekarang 0179413274.  
  4. Mohd Shahimi 3 - Sun 31/Dec/2017, 11:15am
    saya juga berminat utk memulakan perniagaan.. boleh email saya juga (ceecakman1986@gmail.com) atau whatsapp saya 013-2021522 emy  
  5. Matjep - Wed 3/Jan/2018, 2:59pm
    Salam

    saya sedang mencari business partner
    mudah jer
    tak perlu modal
    cuma buat marketing...pasarkan produk saya.
    amik order...submit kat saya berserta payment.

    nak tau lanjut

    whatsapp saya
    0105570606  
  6. Hafiz Hasan 3 - Wed 3/Jan/2018, 6:25pm
    Salam .. saya hafiz dari vervx malaysia automotif komuniti .. kami ingin mengembangkan lagi fraincais sparepart automotif kami diseluruh malaysia dgn modal yg rendah dan pelbagai bantuan disediakan untuk menjadi supplier yg berjaya .. ws sy 0176333600  
  7. Noniamira - Sun 7/Jan/2018, 3:02pm
    Assalamualaikum. Sya nak letgo IG SHOP dengan follower 7k++ . Sesuai utk yang nak buka bisnes online atau nak jadi insta famous. Ws 0173103210. Terima kasih T.T  
  8. Muhammad 585 - Tue 9/Jan/2018, 7:32am
    Hi salam saya ada membekalkan peralatan elektrik dan elektronik dengan harga terbaik, jika berminat sila hubungi Muhammad 011-11127606  
  9. Phyllis Fred 2 - Tue 9/Jan/2018, 3:40pm
    Hi Salam, Sya ada menjual benang kait, aksesori kait, kraf dan hasil kait buatan tangan limited edition. Sesiapa mencari pembekal benang kait atau benang jahit, hubungi sya : 01117621692  
  10. Shahir W - Wed 10/Jan/2018, 8:28pm
    Salam, saya ada membekalkan kicap char kuey tiaw. Rm25 untuk bancuhan 4.5L bersamaan 40-50 pinggan. Jika berminat untuk mendapatkan kicap CKT boleh hubungi saya melalui whatsapp 010-4055859. Panduan untuk membuka kedai pon akan di terangkan. Area kl & pj. Terima kasih.  
  11. Zul Azizie - Thu 11/Jan/2018, 12:43pm
    Salam. Saya juga minat berniaga sendiri seperti encik. Tapi masih tak jumpa produk/bahan jualan yang tepat. Jika ada sesiapa di area KL yang ingin mencari rakan seperniagaan. boleh ws saya di 0179920740. saya sedang mencari idea2 perniagaan berasaskan makanan.  
  12. Eiza Idanie 3 - Thu 11/Jan/2018, 3:37pm
    Berminat dengan perniagaan borong barang dari China dengan modal rendah? boleh whatsapp saya 0176787089 / 0102796194.  
  13. Hisham Daud - Mon 15/Jan/2018, 4:08am
    Online dan offline boleh je jual T shirt murah. Keuntungan 100% terjamin. WhatsApp saya 010-3887388  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.