Ingin Membuka Restoran Steambot Buffet di Kawasan Rawang
Shereen 3 - Thu 28/Apr/2011 8:49am [Last Comment]
Salam, saya sangat berminat untuk membuka sebuah restoran buffet steambot sendiri di kawasan Rawang.. tapi saya masih mencari dan tengah survey mengenai segala faktor yang terlibat, misalan modal, bahan mentah, kedai dan jugak perabot serta perkakas.. Sekiranya ada sesiapa yang boleh berkongsi pengalaman mahupon boleh memberikan idea sila email saya di reennas3@streamyx.com

saya sangat berharap ada orang yang sudi memberikan idea dan pendapat...

terima kasih

Niche: Bisnes Steamboat | Bisnes Restoran | Diskusi Bisnes
     
  1. Shzahrah - Thu 28/Apr/2011, 9:11am
    sy ada bhn mentah hubungi sy di qamaria43@yahoo.com.my  
  2. Ami Naza - Thu 12/May/2011, 8:53am
    ya la menarik jugak...tapi sapa yg ada pengalaman tu bole la share mana nak ambik brg murah, cost dsb  
  3. Rafiq 5 - Mon 23/May/2011, 7:22pm
    saya wakil dari syarikat Nebula Horizon sdn bhd, kami mempunyai kilang steamboat dan berpengalaman dalam pemasaran sila layari blog kami utk lebih info...

    http://www.steamboatfactory.blogspot.com/

    -rafiq-  
  4. Shereen 4 - Tue 24/May/2011, 3:03pm
    takde respon sangat orang yang nak share atau orang yang ada jual jual peralatan atau bahan mentah.... :(  
  5. Rafiq 5 - Tue 24/May/2011, 7:58pm
    cik shereen...kami memandang serius dlm urusan ini....kami sudi memberi tujuk ajar dlm bidang nie sila layar

    www,steamboatfactory.blogspot.com

    -rafiq-  
  6. Rasanakburger - Sun 5/Jun/2011, 12:38pm
    kt rawang yer, ok sy ada survey 1 restoren kt sana yg mmg ramai org dtg mkn. kebanyakan famili. kalu famili msti diorang suka steamboat ni sbb ada bdk2 kn. sy mmg ada plan nk buka steamboat kt sna tp sy nege burger. x cukup masa. kalu nk buka steamboat awk x perlu la nk buka restoran, kos tinggi tu, cuma sewa kiosk jer kt mana2 restoran. msti masyuk, situ da bleh jimat modal, blh buka 2-3 cawangan. apa2 hal seth.maula@gmail.com  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.