Inbound, Outbound, Ticketing untuk Dilepaskan
Rizqi 3 - Fri 12/Jan/2018 2:09pm
Travel agent untuk di jual
Full lesen,inbound,outbound,ticketing
Register selangor
Harga 210k no nego fixed price,,
Beroparasi sejak 2005, hutang clear,bole check dekat ssm,
Berminat hubungi saya.. tp kalau rasa tak mampu dgn harga saya tawarkan jgn hubungi saya,, harga memang mcm ni,untuk agent saya bg 5k kalau dpt buyer...
0189096495...tq

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Pelancongan
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Bantu Kawan - Sun 14/Jan/2018, 8:35am
    Harga ape ke jadah sampai jual sykt ''TRAVEL'' sampai 210K ? Kalau ada breakdown value yg justify tengok?? Ada include sekali IP (Intellectual property).. Kalah jual sykt MLM yg guna air - liur for modal....

    Kalau bapak lesen dgn kerajaan sekalipun... Lesen AP pun x mahal mcm ni..

    210K ni harga keluar dari mimpi intelektual ?

    Unless ko jual sekali partition/pejabat yg STRATEGIK LOCATED....MCM Meniaga Nasi Campur tengah hari...

    Mamat yg berkaliber mana la yg sanggup beli sykt travel agent 210K mcm ni..  
  2. Rizqi 3 - Sun 14/Jan/2018, 5:15pm
    Bro kalau ko tak tau harga market takya bising or tak mampu..suka hati akula company aku nk jual brapa...  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.