Idea Bisnes Online
Noratiqah 10 - Wed 1/Nov/2017 11:26am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM....

saya Nor Atiqah..asal Taiping..saya ingin buat bisnes online serta tidak memerlukan modal yang tinggi..
harap sesiapa dapat bagi pandangan idea mengenai bisnes ape yang tengah hot sekarang ni...bley wassup saya 0133198994

Niche: Ingin Berniaga
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Dave 25 - Wed 1/Nov/2017, 11:40am
    ada biz online. x yah modal. cari cust melalui fb atau cara online lain. berkaitan pinjaman sektor swasta. wasap i untuk info lanjut. i mmg cari freelance semenanjung msia. komisyen tinggi.
    012.687.4436  
  2. Isyraq69 - Wed 1/Nov/2017, 3:12pm
    Jom jadi Rakan Niaga di www.isyraq.com  
  3. Ananum - Fri 3/Nov/2017, 3:08pm
    jom jadi dropship kami
    ig @mamira_hq

    menjual produk hijab wash dan hijab perfume
    senang nak jual sebab takde pesaing  
  4. Nasihatfree - Fri 3/Nov/2017, 7:35pm
    jadi dropship je .tengok le fb mane2 produk yg ok dan dah lame buat bisnes.senang.ade modal sikit,beli satu@due type produk tu buat ready stok jd senang nak cod kawasn terdekat.bile dah ade return customer,try cari produk tambahan lain.kt sini bab meniage kurang sikit,tp bab nak cari pinjaman,komen selaju roket  
  5. Nor 481 - Sun 5/Nov/2017, 3:11pm
    Simpanan setiap minggu..real saving
    Boleh join group
    https://chat.whatsapp.com/K7QzGCa13EP8f6kFDUf2m2  
  6. Ijanstar - Tue 7/Nov/2017, 1:01am
    Pendapatan pasif, modal serendah RM99 dan hampir tiada risiko. Komisyen dibayar setiap 11hb, 21hb & 31hb. Syarikat kukuh selama 6 tahun tanpa gagal bayar komisyen.

    Hanya melalui handphone dan online.
    -Tidak perlu jual barang
    -Tidak perlu jumpa orang
    -Pendapatan boleh diwarisi

    Sila whatsapp
    0173881635 atau tinggalkan no phone utk sy terangkan dgn jelas.  
  7. Kabir 4 - Tue 7/Nov/2017, 11:28am
    jika saudari berminat, boleh la jadi agent/ stokis utk produk jamtangan yg trending & sangat2 diperlukan di luar sana. original. satu unit boleh dpt untung rm50-rm100. jika 10, 100 unit terjual? product2 semua boleh didapati di website kami. jika berminat boleh whatsaap kami ''nak jadi agent'' ke 019-7259548. tq  
  8. Qaisara 28 - Tue 7/Nov/2017, 5:27pm
    mahu menjadi agent dan dropship foundation DYXY COSMETIC yang sedang hot sekarang?? .. whatsapp saya 0136272409  
  9. Nursyahidah Binti Mahmud - Thu 9/Nov/2017, 12:53pm
    jom sertai team Nurraysa beauty , jgn risau join dropship tanpa modal Kami akan guide anda hingga bjaya . bminat ws saya 0195266709  
  10. Ilearnace - Thu 9/Nov/2017, 5:03pm
    Jom jadi Usahawan dalam Bisnes Pendidikan iLearnAce.
    Untk maklumat lanjut :
    Ayu (01132947131)
    www.seronokbelajar.com/sriayu  
  11. Nooraini 25 - Thu 9/Nov/2017, 10:31pm
    cuba busines ni modal rendah
    www.tambahgaji.com  
  12. Muhammad 585 - Tue 14/Nov/2017, 9:48am
    Hai saya ada membekalkan Jam G-Shock Original dan juga Playstation Games dan servs membawa masuk barang dari luar negara secara pukal dengan harga dan kualiti terbaik dipasaran.
    Sila hubungi saya Muhammad 011-11127606 msj/call  
  13. Emzy - Wed 15/Nov/2017, 3:40pm
    Soalan 1 : Anda dibelengu oleh masalah kewangan?

    Soalan 2 : Anda di bebani oleh hutang kereta, hutang rumah, hutang credit card?

    Jika jawapan diatas adalah YA, dengan hanya install applikasi bijak ini, anda mampu untuk mengubah hidup anda sekelip mata.
    Saya telah berjaya membayar hutang-hutang saya secara cash apabila saya install applikasi ajaib ini:

    Tinggal 3 jam lagi sebelum tawaran di tutup.Cepat Cepat!

    http://j.mp/2jdcfwn  
  14. Fadzren - Thu 16/Nov/2017, 10:24pm
    ????ANDA MENCARI CONSULTANT BITCOIN, ETHEREUM, dll??

    ????ANDA SEDANG MENCARI MATAWANG DIGITAL/KRIPTO YANG BERPOTENSI BESAR?
    ????BITCOIN TERLALU MAHAL?
    ????TIADA ILMU DALAM BIDANG KRIPTO?
    ????MENCARI ALTERNATIF COIN@ICO?

    'LIFE & TRIPLENINE' SEDIA MEMBANTU ANDA????

    LIFE sebagai iaitu matawang baru dalam sistem matawang kripto. Life dikeluarkan oleh PINKEXC (the first Malaysian-owned exchanger) dengan misi dan visi untuk mewujudkan eko-sistem kripto yang lebih meluas dalam Asia Tenggara dengan memperbanyakkan jumlah mesin ATM berasaskan wang kripto. Mempunyai WHITE PAPER terbaik dan telah disenaraikan di ICO baru-baru ini..

    ICO mula : 22nd October 2017
    ICO akhir: 30 November 2017
    Harga pada 1 Disember 2017 : 0.25 USD
    Harga semasa : 0.22 USD

    Pra jualan : 1st Oct 2017 - 21st Oct 2017
    Jumlah dikeluarkan : 166,666,666
    Jumlah pra jualan :35,138,889
    Keluaran semula : Tiada
    Matawang yang diterima : ETH, BTC

    ????Apa yang paling menarik tentang LIFE ialah anda boleh melakukan pembelian dan kecairan yang sangat mudah di Exchanger sendiri melalui walk-in atau melalui mesin ATM yang disediakan.(selepas 31 Disember 2017)

    Setakat ini mesin ATM Bitcoin hanya terdapat di PINKEXC, Ipoh dan akan datang di MAGIC, Cyberjaya dalam masa terdekat.

    ????ANDA BERPELUANG MENDAPATKAN LIFE & MINING MACHINE PERCUMA DI BAWAH PLATFORM TRIPLE9.
    ?????????
    ????????Masa untuk MEMILIKI ‘MINING MACHINE SENDIRI’ hanya melalui platform TRIPLE9!

    ?Platform TRIPPLE9 terbahagi kepada 2 sektor:COLLECTOR & FARMER.

    ????100% RETURN
    ???? 5% MONTHLY FROM DEPOSIT
    ????MINIMUM 10% RETURN FROM MINING
    ?????????
    Akhir sekali inilah impian bagi semua pemegang crypto.

    Anda berpeluang mencipta sebuah crypto sendiri dan telah mempunyai komuniti yg akan menggunakannya.

    ????OWNER CRYPTO BANK
    ?Professional trader
    ?Crypto developer (make your own crypto)
    ?Market your own crypto
    ?Develop in crypto business market
    ?Own your personal ATM MACHINE
    ?????????

    Ternyata, anda memerlukan satu kripto yang mempunyai hala tuju bisnes yang realistik dan Exchanger tempatan bagi memudahkan segala urusan transaksi kripto. Hanya LIFE akan memberi anda segala kemudahan ATM dan Exchanger. Jika anda ingin mendapatkan LIFE, anda boleh dapatkan Life melalui Triplenine dan menerima diskaun 10% - 25% jika anda menyimpan di dalam platform TRIPLENINE. PM kami untuk keterangan lanjut.

    triplenine.biz/register3.php?ref=Fadz999  
  15. Azhari Harun 2 - Tue 21/Nov/2017, 4:16pm
    Boleh wasap saya untuk bisnes tanpa modal. 01135836393. ejen sy seluruh malaysia.  
  16. Nazri Said - Tue 28/Nov/2017, 10:30am
    Assalamua'alaikum Noratiqah,

    Ingin berniaga dengan modal rendah, Pesaing kurang atau mungkin tiada langsung
    Produk HALAL, permintaan tinggi, diminati ramai, tidak mudah rosak/busuk
    Kunjungi https://www.facebook.com/sambalrizqinselangor/ atau www.wasap.my/601118585307  
  17. Kf1610 - Fri 1/Dec/2017, 4:43pm
    boleh wasap sy jika berminat utk jadi agent FOREVER LIVING...product makanan sunnah..hanya dengan modal yg rendah dengan tinggi repeat order... 01121355100  
  18. Halim 8 - Wed 13/Dec/2017, 8:37am
    Diperlukan usahawan muda yang bercita-cita tinggi

    Kami perlukan orang bermotivasi tinggi yang serius
    Untuk industri kesihatan dan kecantikan yang sedang berkembang.
    Internet laju dan phone amat penting. Training percuma.

    Wasap saya (Halim) di nombor 010-8787826  
  19. Lisya 20 - Wed 3/Jan/2018, 12:10pm
    hi, boleh buat bisness online lagi bagus. Nak cuba modal hanya rm 200 sahaja. berminat ws 0132344518  
  20. Fadzli 79 - Tue 9/Jan/2018, 4:52pm
    Utk yg buat bisnes online or nak jadi insta famous. Sya nk letgo ig dengan follower 7k++. Mmg igshop kepunyaan sya dan conduct sendiri. 100% bkn robot, 90% follower malaysia. Nak let go murah2. Ws 0173103210.  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.