Idea Bisnes Online
Noratiqah 10 - Wed 1/Nov/2017 11:26am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM....

saya Nor Atiqah..asal Taiping..saya ingin buat bisnes online serta tidak memerlukan modal yang tinggi..
harap sesiapa dapat bagi pandangan idea mengenai bisnes ape yang tengah hot sekarang ni...bley wassup saya 0133198994

Niche: Ingin Berniaga
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Dave 25 - Wed 1/Nov/2017, 11:40am
    ada biz online. x yah modal. cari cust melalui fb atau cara online lain. berkaitan pinjaman sektor swasta. wasap i untuk info lanjut. i mmg cari freelance semenanjung msia. komisyen tinggi.
    012.687.4436  
  2. Isyraq69 - Wed 1/Nov/2017, 3:12pm
    Jom jadi Rakan Niaga di www.isyraq.com  
  3. Ananum - Fri 3/Nov/2017, 3:08pm
    jom jadi dropship kami
    ig @mamira_hq

    menjual produk hijab wash dan hijab perfume
    senang nak jual sebab takde pesaing  
  4. Nasihatfree - Fri 3/Nov/2017, 7:35pm
    jadi dropship je .tengok le fb mane2 produk yg ok dan dah lame buat bisnes.senang.ade modal sikit,beli satu@due type produk tu buat ready stok jd senang nak cod kawasn terdekat.bile dah ade return customer,try cari produk tambahan lain.kt sini bab meniage kurang sikit,tp bab nak cari pinjaman,komen selaju roket  
  5. Nor 481 - Sun 5/Nov/2017, 3:11pm
    Simpanan setiap minggu..real saving
    Boleh join group
    https://chat.whatsapp.com/K7QzGCa13EP8f6kFDUf2m2  
  6. Ijanstar - Tue 7/Nov/2017, 1:01am
    Pendapatan pasif, modal serendah RM99 dan hampir tiada risiko. Komisyen dibayar setiap 11hb, 21hb & 31hb. Syarikat kukuh selama 6 tahun tanpa gagal bayar komisyen.

    Hanya melalui handphone dan online.
    -Tidak perlu jual barang
    -Tidak perlu jumpa orang
    -Pendapatan boleh diwarisi

    Sila whatsapp
    0173881635 atau tinggalkan no phone utk sy terangkan dgn jelas.  
  7. Kabir 4 - Tue 7/Nov/2017, 11:28am
    jika saudari berminat, boleh la jadi agent/ stokis utk produk jamtangan yg trending & sangat2 diperlukan di luar sana. original. satu unit boleh dpt untung rm50-rm100. jika 10, 100 unit terjual? product2 semua boleh didapati di website kami. jika berminat boleh whatsaap kami ''nak jadi agent'' ke 019-7259548. tq  
  8. Qaisara 28 - Tue 7/Nov/2017, 5:27pm
    mahu menjadi agent dan dropship foundation DYXY COSMETIC yang sedang hot sekarang?? .. whatsapp saya 0136272409  
  9. Nursyahidah Binti Mahmud - Thu 9/Nov/2017, 12:53pm
    jom sertai team Nurraysa beauty , jgn risau join dropship tanpa modal Kami akan guide anda hingga bjaya . bminat ws saya 0195266709  
  10. Ilearnace - Thu 9/Nov/2017, 5:03pm
    Jom jadi Usahawan dalam Bisnes Pendidikan iLearnAce.
    Untk maklumat lanjut :
    Ayu (01132947131)
    www.seronokbelajar.com/sriayu  
  11. Nooraini 25 - Thu 9/Nov/2017, 10:31pm
    cuba busines ni modal rendah
    www.tambahgaji.com  
  12. Muhammad 585 - Tue 14/Nov/2017, 9:48am
    Hai saya ada membekalkan Jam G-Shock Original dan juga Playstation Games dan servs membawa masuk barang dari luar negara secara pukal dengan harga dan kualiti terbaik dipasaran.
    Sila hubungi saya Muhammad 011-11127606 msj/call  
  13. Emzy - Wed 15/Nov/2017, 3:40pm
    Soalan 1 : Anda dibelengu oleh masalah kewangan?

    Soalan 2 : Anda di bebani oleh hutang kereta, hutang rumah, hutang credit card?

    Jika jawapan diatas adalah YA, dengan hanya install applikasi bijak ini, anda mampu untuk mengubah hidup anda sekelip mata.
    Saya telah berjaya membayar hutang-hutang saya secara cash apabila saya install applikasi ajaib ini:

    Tinggal 3 jam lagi sebelum tawaran di tutup.Cepat Cepat!

    http://j.mp/2jdcfwn  
  14. Fadzren - Thu 16/Nov/2017, 10:24pm
    💡ANDA MENCARI CONSULTANT BITCOIN, ETHEREUM, dll??

    🤔ANDA SEDANG MENCARI MATAWANG DIGITAL/KRIPTO YANG BERPOTENSI BESAR?
    😭BITCOIN TERLALU MAHAL?
    😢TIADA ILMU DALAM BIDANG KRIPTO?
    😍MENCARI ALTERNATIF COIN@ICO?

    'LIFE & TRIPLENINE' SEDIA MEMBANTU ANDA🤓

    LIFE sebagai iaitu matawang baru dalam sistem matawang kripto. Life dikeluarkan oleh PINKEXC (the first Malaysian-owned exchanger) dengan misi dan visi untuk mewujudkan eko-sistem kripto yang lebih meluas dalam Asia Tenggara dengan memperbanyakkan jumlah mesin ATM berasaskan wang kripto. Mempunyai WHITE PAPER terbaik dan telah disenaraikan di ICO baru-baru ini..

    ICO mula : 22nd October 2017
    ICO akhir: 30 November 2017
    Harga pada 1 Disember 2017 : 0.25 USD
    Harga semasa : 0.22 USD

    Pra jualan : 1st Oct 2017 - 21st Oct 2017
    Jumlah dikeluarkan : 166,666,666
    Jumlah pra jualan :35,138,889
    Keluaran semula : Tiada
    Matawang yang diterima : ETH, BTC

    😘Apa yang paling menarik tentang LIFE ialah anda boleh melakukan pembelian dan kecairan yang sangat mudah di Exchanger sendiri melalui walk-in atau melalui mesin ATM yang disediakan.(selepas 31 Disember 2017)

    Setakat ini mesin ATM Bitcoin hanya terdapat di PINKEXC, Ipoh dan akan datang di MAGIC, Cyberjaya dalam masa terdekat.

    🤗ANDA BERPELUANG MENDAPATKAN LIFE & MINING MACHINE PERCUMA DI BAWAH PLATFORM TRIPLE9.
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    💁🏻Masa untuk MEMILIKI ‘MINING MACHINE SENDIRI’ hanya melalui platform TRIPLE9!

    ♻Platform TRIPPLE9 terbahagi kepada 2 sektor:COLLECTOR & FARMER.

    😊100% RETURN
    🗃 5% MONTHLY FROM DEPOSIT
    🖥MINIMUM 10% RETURN FROM MINING
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Akhir sekali inilah impian bagi semua pemegang crypto.

    Anda berpeluang mencipta sebuah crypto sendiri dan telah mempunyai komuniti yg akan menggunakannya.

    💋OWNER CRYPTO BANK
    ➖Professional trader
    ➖Crypto developer (make your own crypto)
    ➖Market your own crypto
    ➖Develop in crypto business market
    ➖Own your personal ATM MACHINE
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖

    Ternyata, anda memerlukan satu kripto yang mempunyai hala tuju bisnes yang realistik dan Exchanger tempatan bagi memudahkan segala urusan transaksi kripto. Hanya LIFE akan memberi anda segala kemudahan ATM dan Exchanger. Jika anda ingin mendapatkan LIFE, anda boleh dapatkan Life melalui Triplenine dan menerima diskaun 10% - 25% jika anda menyimpan di dalam platform TRIPLENINE. PM kami untuk keterangan lanjut.

    triplenine.biz/register3.php?ref=Fadz999  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
IKAN BILIS BULAT (KECIL)
Price: RM 580.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
SUSU KAMBING MADU TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Kerusi Murid Sekolah Rendah
Price: RM 70.00
Croquette Ayam @ Risoles
Price: RM 12.00
Natural Prebiotic Almanna Gum Arabic Berdaftar KKM
Price: RM 150.00
Template Rancangan Perniagaan
Price: RM 30.00
Imaan Fruitea Daily Detox
Price: RM 25.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Nur Care Alcohol Swab 100's
Price: RM 7.50
Marine Essence Beauty Bar
Price: RM 120.00
Olive House' Olivie Plus 30x [250ml]
Price: RM 124.90
Zucca Virgin Coconut Oil Homemade Soap (FREESHIPPING)
Price: RM 17.00