Hutang dan Kerja
Anna Jan - Wed 20/Sep/2017 9:16am
Assalamualaikum warga majalah.com

Nk tahu kalau kita ada rekod ccris ctos, ada masalah tak kalau nk apply keje baru. Cth mcm nk apply jd agen hartanah, jual air penapis, nk mintak keje swasta ke..sbb bila tgk kat portal carian kerja, ada yg stated syarat kt iklan: tiada ccris, ctos atau muflis.

ke better keje sendiri je buat on9 biz ya..

Tq pd yg sudi bg pendapat.

Niche: Diskusi Kerjaya | Jobs & Vacancies in Malaysia
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Agensi Pekerjaan Fay Resources M Sdn Bhd 73 - Wed 20/Sep/2017, 9:54am
    tak ada masalah pun  
  2. Siti Zuraidah Mahmud - Thu 21/Sep/2017, 5:40pm
    Tak ada masalah pun untuk apply kerja-kerja macam tu. Mungkin kerja gomen yang tak boleh kalau diisytiharkan muflis  
  3. Wahmarketings - Wed 20/Dec/2017, 11:57pm
    jngan muflis dan jangan bekas banduan. kalau dah muflis akaun bank masuk duit mmg kena telan. kalau setakat ccris, ctos xde masalah.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.