Hati Hati Dengan Penipu
Asmawi 21 - Tue 22/May/2018 7:51am [Last Comment]
Kami dr sebuah syarikat yg menjalankan perniagaan dln bidang industri berat serta oil and gas. Kami ingin mengingatkan sesiapa yang mencari dana, funder, pinjaman atau pajakkan dlm majalah.com supaya berhati2 dengan penipu2 yang menyamar sbagai funder, money lender. mereka semua penipu. yg mana akn mengenakan kita caj utk jaminan first time lender, caj insurans khairat pinjaman, dan mcm2 lg. pokok pangkalnya, sekiranya caj di kenakan tanpa belim mendapat duit pinjaman, itu adalah PENIPU. Dan salah seorg dari PENIPU itu menggunakan nama MOHD dpd SEREMBAN. NO TEL +601112395766. hati2 la semua. caj pd mulanya hanya dlm jumlah yg kecil, sehingga kita yakin, dia akan caj berulang kali, dan akhirnya blok kita.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Ikhsan Nasir 2 - Tue 22/May/2018, 8:35am
    Assalamualaikum tuan, sy pun kena tipu dgn org yg sama awal tahun ni. Sy ada salinan IC orang tu dgn isterinya yg berkomplot sama. Sy dah siap siasat tempat tinggal dan jiran tertangga dia. Sy nak viralkan penipu ni.  
  2. Asmawi 21 - Tue 22/May/2018, 9:44am
    @ikhsan Nasir 2,mmg kami nk buat report jgk.elok la.kita kumpul yg mna terkena.bg dia sedar sikit.tergamak bg mkn ank duit hasil menipu  
  3. Ikhsan Nasir 2 - Tue 22/May/2018, 10:16am
    @asmawi 21, mcmana sy nak contact encik ya? boleh kita bincang pasal si penipu ni.  
  4. Asmawi 21 - Tue 22/May/2018, 1:49pm
    @Ikhsan Nasir.....awk blh wasap sy 0189165105  
  5. Yusuff - Thu 24/May/2018, 4:03pm
    kene ada yg menyamar nak pinjam, pastu ngap je mamat tu  
  6. Asmawi 21 - Thu 31/May/2018, 3:32pm
    @yusuff....skang dia dh tukar no plk.tp ada la dia di kalangan kita nk.dia antara penipu sgt aktif dlm majalah.com selain geng2 cina yg menyamar ceti.  
  7. Norazmeer Bin Ajis - Thu 5/Jul/2018, 4:43pm
    Orang ni harini ada contact saya. Nk beli tanah. Mcm2 deal. Nk bagi deposit tanah rm15k katanya. Tapi nk ambik duit tu kt terengganu. Nak ke terengganu takde modal. Mintak tong2 dngn saya. Die ingat org ni pembaris agaknya.sabtu ni deal nak tengok tanah. Sy google no phone dia. Masuk tread ni. Sah penipu.  
  8. Amy 491 - Thu 26/Jul/2018, 3:43pm
    Assalamualaikum warga Majalah

    Kami merupakan sebuah syarikat konsultan Yang menyediakan khidmat nasihat, tunjuk Cara serta menyediakan dokumentasi berkenaan

    Perjanjian sewa
    Perjanjian jual beli tanah/rumah
    Proses pindahmilik
    Penyediaan dokumen pembelian rumah lelong/rumah dari individu
    Perjanjian JV/ perjanjian share
    Perjanjian pinjaman
    Perjanjian penyelesaian hutang
    Dan lain2

    Kami juga menyediakan khidmat nasihat, tunjuk Cara serta dokumentasi untuk

    tuntutan hutang
    Saman di mahkamah tuΓ±tutan kecil
    Kene buang kerja? Nak tuntut hak anda
    Proses CTOS/SITA
    Dan lain2

    πŸ‘‰ Tuan2 nak jimat
    πŸ‘‰ Boleh buat sendiri
    πŸ‘‰ Kami hanya pemudahcara
    πŸ‘‰ Kami bantu untuk penyediaan dokumentasi
    πŸ‘‰ Servis caj Yang sangat berpatutan.

    Hubungi Amy
    0192635631 (wassp shj)
    Atau email amysyakila17@gmail.com  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.