Gaji Part Time Sampai Boleh Buat Down Payment Kereta!
Salwa 92 @ Unqex Sdn Bhd - Fri 14/Sep/2018 2:59pm [Last Comment]
Aku dulu kerja makan gaji je tiap-tiap bulan, masuk je tengah bulan dah mula resah. Cukup ke gaji bulan ni untuk buat makan sampai hujung bulan?

Nanti kalau ada cuti sekolah, nak balik kampung lah, nak pergi bercuti lah. Kena fikir duit lagi.

DUIT, DUIT, DUIT….

Lepas perasan satu iklan dekat part time job ni, hujung bulan lega sikit. Duit masuk tak kira awal bulan ke tengah bulan ke akhir bulan ke. Rajin sikit, dapat pergi berjalan ke luar negara hujung tahun ni.

Terasa nak merasa apa yang aku rasa sekarang? Rasa macam mana nak lepaskan diri dari duit kering hujung-hujung bulan tu, whatsapp je dekat nombor ni.

601157570622

atau tekan/copy je link ini

http://www.wassap.my/601157570622
http://www.wassap.my/601157570622

Berani sikit nak sambar peluang ini, korang berjaya aku tumpang gembira juga.

Niche: Iklan Terbuka
     
  1. Upfront Resources Loan - Fri 14/Sep/2018, 3:00pm
    Kerja part : Cari customer untuk Personal loan.
    Commission tinggi.
    Hubungi 011-2122 2990  
  2. Oval Enterprise 4 - Fri 14/Sep/2018, 3:15pm
    💰PERSONAL LOAN💰
    🔥LOAN LULUS DALAM MASA 60 MINT SHJ (DOKUMEN LENGKAP)🔥
    💰TAK PERLU PENJAMIN
    👉NO UPFRONT
    👉LOW INTEREST
    👉LOW PAYMENT RATE
    👉LONG INSTALMENT PLAN
    💰Black List Bank✔
    💰Baru Kerja 1Bulan✔
    💰Gaji Tidak Kurang Dari RM500 Dan Ke Atas✔
    💰Bank Reject Sebab Commitment Tinggi✔
    💰Ccris Ctos Tak Cantik✔✔✔✔
    --Bankrup✔✔
    --AKPK✔✔
    👉SEMUA BUKAN MASALAH✔✔✔
    💰WELCOME TO:-
    ♚Kerajaan & Swasta
    ♚PENCEN & PERKESO
    --PINJAMAN KWSP
    👉TERBUKA PADA PEKERJA SEMUA SEKTOR
    (AREA KUALA LUMPUR & SELANGOR DIUTAMA)

    COVER AREA : KL&SELANGOR,NILAI,SEREMBAN,KAJANG,CHERAS,SUNGAI BULOH,SUBANG JAYA,PETALING JAYA,PUTRAJAYA,AMPANG,PAHANG,PERAK,SERI KEMBANGAN,NEGERI SEMBILAN ‼‼

    PHONE OFFICE : 03-5524 1333 / 03-5524 2333

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60166589916&text=

    Website Form : https://www.ovalenterprise.com/mohon.html  
  3. Norazura Loan - Fri 14/Sep/2018, 3:16pm
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012780 9598 YANTI / TOMMY ________

    jangan RISAU KITA BUKAN ALONG..segala urusan hanya dilakukan di dalam Salam..hai saya boleh membantu mendapatkan pinjaman dengan syarikat saya walaupun anda dihantui dengan
    - CTOS..
    -AKPK..
    -BLACKLIST..
    -MUFLIS..
    anda bekerja di sektor
    =KERAJAAN..
    =SWASTA..
    =KILANG..
    =HOTEL..
    =PENCEN..
    =HOSPITAL.
    =SOSCO..
    =PERUNTUKKAN..
    =MENUNGGU KELUARAN EPF..
    kerja dan dan duduk di NEGERI SEMBILAN dan SELANGOR...anda layak meminjam dengan kami..jom apa tunggu lagi..hebohkan berita gembira ini....
    jom hubungi saya
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012-780 9598 YANTI / TOMMY ________
    _______ 012780 9598 YANTI / TOM..  
  4. Norhayati Loan - Fri 14/Sep/2018, 3:57pm
    PINJAMAN PERIBADI...
    ANDA BLACKLIST,CTOS,CCRIS, KOMITMENT
    .
    ❗❗❗TANPA BAYARAN PENDAHULUAN ❗❗❗
    (company no:1046811-P)
    018-4623550 aisyah
    www.wasap.my/60184623550
    012-3361885 fara
    www.wsap.my/60123361885
    018-4623550 aisyah
    www.wasap.my/60184623550
    012-3361885 fara
    www.wsap.my/60123361885

    DOCUMENT RINGKAS!!!
    >payslip gaji
    >penyata bank
    >kad pengenalan

    KERJA 2 BULAN KEATAS DAN GAJI MELALUI BANK
    PENERIMA PENCEN,SOKSO,PERUNTUKAN
    KAKITANGAN KERAJAAN DAN SWASTA
    AREA SELANGOR/KL/N9/MELAKA

    Area👉🚩KL🚩SELANGOR🚩SEREMBAN🚩NILAI🚩dan MELAKA
    ❗❗❗LOAN LULUS DALAM MASA 1/2JAM SAHAJA ❗❗❗

    018-4623550 aisyah www.wasap.my/60184623550
    012-3361885 fara www.wsap.my/60123361885
    018-4623550 aisyah www.wasap.my/60184623550
    012-3361885 fara www.wsap.my/60123361885  
  5. Tarzan Kl - Fri 14/Sep/2018, 7:12pm
    http://onlinekerjaya.com/2424
    Free register..pacak tapak terawal...lepas belanja dapur pun dah ok.. x perlu sembang juta2..

    01110206234...wsp utk link @ link guna link diatas  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.