Funder Diperlukan untuk Produk Kesihatan Lelaki. Keuntungan Singkat!
Candy B Malaysia - Mon 13/Aug/2018 8:13am
Kami mencari funder untuk mengedarkan produk kesihatan lelaki yang semakin popular, Candy B+ Complex.

Produk ini adalah 100% produk original dari US, diperbuat dari herba tanpa kandungan berbahaya dan terbukti berkesan dalam merawat masalah batin bagi mereka yang mati pucuk, tidak tahan lama ataupun bagi mereka yang menghadapi masalah kencing manis.

* Jumlah funding diperlukan: RM1500
* Harga pasaran: RM150 sekotak
* Harga borong: RM80 sekotak
* Keuntungan: RM70 sekotak
* Pembahagian keuntungan: 50% - 50%
* Jangkamasa perkongsian: 6 bulan
* Bilangan funder diperlukan: 1 sahaja

Jumlah fund yang dipohon akan digunakan untuk membeli produk tersebut secara borong dari pengedar sah di Kuala Lumpur.

Untuk bahagian pemasaran (marketing) pula, kami telahpun mempunyai contact hampir 100 regular customer dan 15 agent seluruh negara. Sehingga kini, syarikat pengedar Candy B+ Complex mencatatkan keuntungan melebihi RM1.2 juta sebulan.

Disamping itu, kami juga telahpun mempunyai website sendiri yang boleh dilayari melalui smartphone dan jumlah pesanan yang direkodkan dari website sahaja adalah melebihi 200 kotak sebulan (dari pelanggan baru).

Selepas tamat tempoh perjanjian, sekiranya anda berpuashati dengan pulangan yang dijanjikan, anda akan diberikan pilihan untuk meneruskan funding dan menyertai kami menubuhkan syarikat bersama kami.

Untuk anda yang berminat, sila tinggalkan no telefon anda untuk kami hubungi.

Terima kasih!

Niche: Mencari Pelabur | Dewasa 18sx | Pengedar Produk Kesihatan
   
 1. Zuhairi Rahim - Mon 13/Aug/2018, 8:19am
  Sy berminat. Hubungi segera 0174227741. Tq tuan  
 2. Abdul Rahim 69 - Mon 13/Aug/2018, 8:25am
  Tlg wasap info ke 016-7887014  
 3. Rosli Salehudin - Mon 13/Aug/2018, 8:33am
  Pernah guna candy b. Saya nak jadi ejen tuan boleh? 0176433837  
 4. Candy B Malaysia - Mon 13/Aug/2018, 8:41am
  Boleh En Rosli. Sy wassap ya. Tq  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)