Dropship Open 2018 - Cap, Jam, Pakaian, Kasut, Beg Dll
Hara 3 - Sat 6/Jan/2018 1:55pm
Mulakan perniagaan anda dari RM0 modal.
Anda tak perlu runsing simpan stok dan rugi keluarkan modal tapi tak laku

Kami sudah beroperasi berniaga online sejak 2013.

Kami menjual barang dari atas kepala sampai hujung kaki.
Termasuklah produk inspirasi dari Jepun dan Korea.
Seperti cap, cermin mata, pakaian, beg, kasut dan sebagainya.
Lengkap 1 fesyen dah! Anda tak perlu cari supplier satu demi satu lagi.

Siapa pun boleh join!
1.Student
2.Suri Rumah
3.Kerani
4.Kaki Fesyen
dan sesiapa yang serius untuk tambah pendapatan sendiri atau keluarga

Kelebihan join kami?
1. Barang hot viral di pasaran!
2. Harga Ahli lebih Murah
3. Anda tak perlu pos barang
4. FREE Yuran Pendaftaran (bagi yang masuk bulan ini) selepas ni perlu bayar!
5. Buat 5 sales keatas kami bagi hadiah (haa..! 5 sales je! tak banyak kan?)

Kami hanya buka kepada 20 orang!

Sebarang Pertanyaan?
Whatsapp: 011-41159478

Niche: Program Dropship
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Muhd Ishak 2 - Wed 10/Jan/2018, 5:46pm
    Saya berminat 0143002613  
  2. Laladieyla - Fri 12/Jan/2018, 11:41pm
    Saya berminat 01110542206  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.