Day Trip Trial Diving - Terengganu
Perhentian Sealife - Tue 25/Sep/2018 12:22pm
Day Trip
DISCOVERY SCUBA DIVING

RM230
Include:
-Boat transfer and return
-Discovery scuba diving
(yang ni yang nk try diving je. bukan yang dah ada lesen tau. yang ladies tu jangan la takut. kita ada cikgu perempuan untuk ajar nnti. takut? takut apa? tak leh nafas ke? tu la fungsi tank gas kat belakang tu. nak bagi oxygen kat korang untuk bernafas la. tak reti berenang? tak reti la kena belajar. kalau dah pandai, tak dipanggil belajar dah. lagipun kita bukan masuk tournament ke apa ke. kita gerak dalam air ni slow2 je. macam yoga gitu. takut apa lagi? jerung? hahaahaha. jerung kat perhentian ni semua penakut la dik oiii. dia tengok kita, awal2 lagi dah lari. apa lagi? nervous, semua benda kita buat, even hiking pun nervous kan. nk jawab exam pun nervous. pergi rumah mak mertua pun nervous. yang penting niat tu kena betul. mulakan dengan Nama Allah. InshaaAllah selamat n Allah akan permudahkan semuanya. Apa lagi? bila lagi nak tanda DONE dekat bucket list tu?

Itinerary:
-8am, standby di ofis sealife untuk mendapatkan tiket bot ke pulau.
-9am, pendaftaran untuk DSD di Sea Sight Scuba.————teori n dive——
Bole ke kincir angin long beach selepas diving.
-3.45pm, bersiap sedia dijeti Sharila untuk perjalanan pulang.

Teori -> 1-2 hours
Dive -> 45 minutes

Skills
- Mask clearing
- Regulator recovery
- Regulator clearing

WhatsApp +6019-905 8395 🧕

Niche: Sukan Berkumpulan | Pakej Pelancongan
     
  1. Linkman - Wed 26/Sep/2018, 12:31pm
    like.. like.. like..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.