Day Trip Trial Diving - Terengganu
Perhentian Sealife @ Sealife Travel & Tours - Tue 25/Sep/2018 12:22pm
Day Trip
DISCOVERY SCUBA DIVING

RM230
Include:
-Boat transfer and return
-Discovery scuba diving
(yang ni yang nk try diving je. bukan yang dah ada lesen tau. yang ladies tu jangan la takut. kita ada cikgu perempuan untuk ajar nnti. takut? takut apa? tak leh nafas ke? tu la fungsi tank gas kat belakang tu. nak bagi oxygen kat korang untuk bernafas la. tak reti berenang? tak reti la kena belajar. kalau dah pandai, tak dipanggil belajar dah. lagipun kita bukan masuk tournament ke apa ke. kita gerak dalam air ni slow2 je. macam yoga gitu. takut apa lagi? jerung? hahaahaha. jerung kat perhentian ni semua penakut la dik oiii. dia tengok kita, awal2 lagi dah lari. apa lagi? nervous, semua benda kita buat, even hiking pun nervous kan. nk jawab exam pun nervous. pergi rumah mak mertua pun nervous. yang penting niat tu kena betul. mulakan dengan Nama Allah. InshaaAllah selamat n Allah akan permudahkan semuanya. Apa lagi? bila lagi nak tanda DONE dekat bucket list tu?

Itinerary:
-8am, standby di ofis sealife untuk mendapatkan tiket bot ke pulau.
-9am, pendaftaran untuk DSD di Sea Sight Scuba.————teori n dive——
Bole ke kincir angin long beach selepas diving.
-3.45pm, bersiap sedia dijeti Sharila untuk perjalanan pulang.

Teori -> 1-2 hours
Dive -> 45 minutes

Skills
- Mask clearing
- Regulator recovery
- Regulator clearing

WhatsApp +6019-905 8395 🧕

Niche: Sukan Berkumpulan | Pakej Pelancongan
     
  1. Linkman - Wed 26/Sep/2018, 12:31pm
    like.. like.. like..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.