D Aura Spa untuk Diambil Alih. 5 Cawangan. Pilih yang Mana Berminat
Dina 74 @ D Aura Spa - Mon 19/Jun/2017 12:40pm
Dgn ini diumumkan!!!!saya ready utk let go all my outlet kepada yang berminat nak jadi bos kepada perniagaan spa yg sudah sedia ada maju..
*tukar bos je..staf dan spa lengkap
*perniagaan berjalan seperti biasa
*hari pertama beli spa ni,terus dapat untung hari pertama jadi bos
Sale average rm20k to 30k per month every outlet

*sape tolong saya dapatkan buyer i bg comm 10k ok....!!!

Ok outlet,usia perniagaan dan harga:-
Spa seri kembangan-10thn rm138 ribu
Spa putrajaya-5thn rm118ribu
Spa enstek sepang-3thn rm98 ribu
Spa jb-1thn rm88ribu
Spa Supplier Malaysia-4bulan rm58ribu

Berminat laju2 contact saya www.wasap.my/0192700210

Saya nak jual sebab dalam proses settle down nak buat spa dan lot umah di tanah sendiri di bangi sebab anak sulong saya umur 7thn akan sekolah di islamic school bangi..so perancangan kena start skrg..
*kerja i thn depan akan jadi driver amek hantar anak sulong n anak ke 2 pi sekolah n tadika
*anak ke 3 n anak ke 4 pun nak bg perhatian lebih sebab dah makin membesar.tahun depan anak saya 7thn.5thn.4thn.2thn..semuanya nak perhatian lebih
*saya hanya larat nak jaga 1 spa iaitu di atas tanah sendiri depan umah.hahahhaha
*suami pun nak kena jaga..skrg saya sorang jaga 5 kedai,sibuk kalah menteri..lama2 suami bosan..kang ape pun tak jadi..so its time to let go all n settle down spa depan umah atas tanah sendiri

Website www.dauraspa.com

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Spa Dan Facial
     
  1. Dina 74 - Mon 19/Jun/2017, 12:46pm
    Hari ni dah ada 2 buyer cal berminat nak beli spa seri kembangan..siape cepat.dia dapat!!!  
  2. Wahmarketings Com - Wed 21/Jun/2017, 5:27am
    nama company kat SSM dapat sekali atu tapak niaga/kedai sahaja?  
  3. Dina 74 - Thu 22/Jun/2017, 8:48pm
    Saya jual perniagaan sahaja.anda pakai nama ssm sendiri.tapi kalau nak lesen pakai nama d aura,kami buatkan marketing n promotion,tiap bulan bayar royalty rm2000 kepada kami.tanpa kami ambil keuntungan syarikat anda.lesen tahunan anda bayar.keterangan lanjut cal saya 0192700210  
  4. Fara 397 - Wed 26/Jul/2017, 8:27am
    pm detail di centaurusempire@gmail.com  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.