Cuckoo Beyornd Standart Water Purifier/Air Purifier
Hanjelani - Tue 1/Nov/2016 2:05pm
''saya beli CUCKOO bukan sebab kejarkan PROMOSI CUCKOO tu je!

dah lame isteri saya berkenan betuull dengan cuckoo tu, macam-macam cara dia pujuk siap tags nama saya di fb post pasal cuckoo
.
apa saya buat?!
saya pun belikan lah satu buat suprise,apa salahnye yelah untuk senang kan kita jugakan,lagi rajin dia buatkan kita air panas & saya pun senang nak tolong dia bancuh susu anak.baru erat kasih sayang
.
anda juga nak senang kan isteri anda ?pasangkanlah CUCKOO satu di rumah
jangan risau CUCKOO tak mahal & tak susah nak apply lagipun CUCKOO ada promosi sekarang ni
.
?antaranya CUCKOO beri PERCUMA:
?Cas Pemprosesan Bernilai rm265
?Cas Pemasangan
?Waranti

==========================
? Siapa yang boleh beli CUCKOO ni?
?suri rumah
?bekerja sendiri
?peniaga online
?penduduk tetap(ic merah)

==========================
? Nak apply cuckoo pun mudah:
?hanya perlu IC
?akaun bank @ kredit kad
Malahan tidak perlu:
?slip GAJI,penyata KWSP,penyata BANK

==========================
? Penapis air CUCKOO sangat memudahkan kerana:
?hanya bayar sebulan sahaja CUCKOO datang pasang
?bulanan SERENDAH rm72.08 sebulan(ikut model)
?service BERKALA & WARRANTI ,semuanya kami uruskan
?mampu mengekalkan MINERAL serta BERALKALI RINGAN
?ada pilihan fungsi PANAS,SEJUK serta NORMAL@SUAM
?CUCKOO mempunyai HALAL untuk setiap FILTER

==========================
????????TAWARAN ini akan tamat pada bila-bila masa sahaja!
JOM ORDER sekarang dan nikmati penjimatan RM265
.
whatsapp
+60126066326 (Hanapi) / 0133347066 ( siti )
+60126066326 (Hanapi) / 0133347066 ( siti )

Niche: Ejen Penapis Air | Bisnes Air Mineral
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. No comment yet!
Your Comment: (max 1000 characters)
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.