Butik Paling Laris untuk Dijual Segera
Shikin 226 - Mon 30/Oct/2017 11:27am
Assalamualaikum semua warga majalah.com

Saya mempunyai butik untuk dilepaskan dengan kadar segera sebab mengikut suami yang berpindah ke luar negara.
Butik saya terletak dalam Giant Putra Height yang mana berhadapan dengan kaunter bayaran.
Tempat strategik dan mempunyai ramai pelanggan tetap.

Paling penting, butik saya adalah SATU-SATUNYA BUTIK DI DALAM GIANT. Terdapat ramai sangat pelanggan tetap.
Butik saya lengkap dengan mesin jahit lurus auto industry dan mesin jahit tepi industry.

70% dari pendapatan butik diperloeh dari alteration dan tempahan baju. Lagi-lagi menjelang Hari Raya dan juga hari perayaan akan datang, ini merupakan peluang keemasan yang tak patut dilepaskan.

Harga yang saya tawarkan adalah RM55,000. Harga termasuk barang-barang berikut;
- Mesin Jahit Lurus Jack Industri – 2
- Mesin Jahit Tepi Jack Inductri – 1
- Air Conditioner – 1
- Stand Steam Iron – 1
- Custom Made Steel Rack – 1
- Portable Fitting Room – 1
- Meja Ikea – 1
- Chandelier
- Almari Kaca – 2
- Benang, Zip, Manik - Banyak sangat
- Website
- Instagram Account
Pendek kata, masuk je dan boleh teruskan bisnes. Yang penting tukang jahit sedia ada sangat rajin, bertanggungjawab dan sangat boleh dipercayai.
Butik saya dah register di Lazada.com. So, jika sape yang takeover butik saya boleh teruskan menjual di Lazada. Sangat menguntungkan.

Sape cepat dia dapat ye. Rasa sayang sangat nak lepaskan butik ni tapi apa kan daya terpaksa ikut suami.

Yang mana berminat sila whatsapp saya di 013-3897837. Kak Ros

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pemborong Pakaian Wanita
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.