Bongkar Rahsia Lubuk 1688
Anis 34 - Mon 20/Nov/2017 8:31am
Tahu tak website supplier terbesar di China?

Bukan alibaba.. bukan ebay... aliexpress lagilah bukan. Anda pernah dengar 1688.com? Merupakan lubuk supplier terbesar dengan lebih 800 juta pilihan produk pada harga terendah. Tapi ada 2 masalah besar bila nak membeli dari 1688.com.

Pertama, web tu 100% dalam bahasa Cina, malah kebanyakan supplier tidak boleh berbahasa Inggeris, apatah lagi Bahasa Melayu, memang tak langsung la. Kedua, kita tak boleh membeli secara terus dari web tersebut. Disebabkan dua masalah besar ni, ramai usahawan kita tak dapat rebut peluang harga ni (cuba tengok supplier yang ada dipasaran, ramai org cina kan... tak heran ke macam mana diorg boleh supply pada harga rendah?)

Tunggu...

Masalah tu boleh selesai.. ada caranya. Yang tu kena belajar la. Kalau nak belajar sendiri dari google, memang boleh tapi akan ambik masa untuk fahami prosedurnya dan mungkin akan menyebabkan kerugian pula kerana buat melalui 'Trial & Error'. So jangan buang masa, tenaga & duit. Semua tu kami boleh ajar.

sertai Kelas Online Bongkar Rahsia Lubuk 1688. Bukan setakat dapat ebook, malah kami akan ajar secara online langkah demi langkah pada anda secara esklusif secara perseorangan. Kami akan bimbing sampai anda berjaya buat tempahan dan berjaya terima barangan yang dipesan.

Umtuk mendaftar.... sila klik
http://rahsialubuk1688.wasap.my

Niche: Produk Dari China | Diskusi Bisnes
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Dr Love - Mon 20/Nov/2017, 9:28am
    info berguna for me.
    I never heard of 1688.com before..

    https://www.1688.com/  
  2. Anis 34 - Mon 20/Nov/2017, 7:51pm
    Me neither... dulu ingatkan ebay & alibaba la tempatnya, rupanya ada yg lebih besar & murah... MOQ pun rendah...  
  3. Wan75 6 - Fri 29/Dec/2017, 6:07pm
    kenapa tak boleh beli direct dr web tersebut?  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.