Betulkah Kami Bukan Ah Long?
Puanyayah @ Kerlingan Emas Sdn Bhd - Wed 8/Aug/2018 11:14am
Pinjaman Berlesen Area Kajang (No Lesen: 1058406-D)

Kami menjalankan tugas secara profesional. Kami akan jelaskan dan bincang dgn klien dahulu. Kalau klien tidak berkenan boleh cancel tanpa caj.

BETULKAH KAMI BUKAN AH LONG?

1. Ah long biasanya tiada office and 90% urusan adalah online. 10% lagi jumpa klien di kedai makan. Syarikat kami hanya berurusan 30% sahaja melalui call/whatsapp utk tujuan dapatkan maklumat asas dan cek kelayakan anda. 70% lagi akan berurusan di office. Jika ada masalah utk anda dtg, barulah kami akn dtg ke tempat anda. Ingat saja, urusan bab duit tidak boleh ambil mudah.

2. Ah long akan beri anda pinjam dgn jumlah yg banyak. Contoh gaji RM1000 tapi boleh pinjam RM30000. Tak logik. Syarikat kami akan tengok gaji bersih anda dahulu. Gaji bersih anda RM1000 anda boleh pinjam RM3000. Kalau dokumen ok, kerja lama boleh dpt RM5000. Logik kan? Kita akan tgk kelayakn dan kemampuan anda. Sebab kami juga fkir untung rugi. Ah long tak kisah semua tu.

3. Ah long kenakan interest yang tinggi dan sentiasa bertambah dari hari ke hari. Interest 1.5% konon tapi bila dah ckup seminggu tetiba interest jadi 10%. Syarikat kami kenakan interest yang rendah dan logik utk anda. Interest adalah tetap.

4. Ah long berikan anda tempoh bayar balik sehingga 10 tahun lamanya. Itu semua taktik saja. Lepas bbrapa hari mereka mmg akan cri dan gnggu hdup anda. Mana-mana pinjaman berlesen hanya beri tempoh 6bulan-2tahun saja. Berhutang tak perlu lama lama. Anda tak rugi kami pun tak pening.

5. Ah long akan bagi anda janji manis begini begitu. Tapi kami tidak janjikan apa apa utk anda selagi kita tidak berjumpa face to face and lihat sendiri dokumen anda. Kami juga pernah ditipu klien so kami juga kena hati hati. Segala-galanya boleh dibincang semasa brjumpa.

6. Ah long akan minta wang pendahuluan atas alasan byr stamp and mcm mcm lagi. Jgn tertipu, syarikat berlesen tidak boleh berbuat mcm tu. Boleh terus report. Dengan kami, selagi anda tidak bersetuju anda tidak perlu bayar apa apa. Jika slps brbincang anda masih tdk berkenan, anda boleh cancel saja. Bukan rezeki kami.

Semua urusan dgn saya akan dilaksanakan secara profesional dan segala maklumat peribadi akan dirahsiahkan.

SEMAK KELAYAKN PERCUMA :
https://www.emailmeform.com/builder/form/ndBEQ4s9D1

=== & ===

Hello 😊

Saya PUAN YAYAH AIMI, Financial Advisor daripada syarikat pinjaman wang berlesen. Nama syarikat kami ialah KERLINGAN EMAS SDN BHD.

Encik / Cik berminat tak nak buat pinjaman peribadi dengan syarikat kami? 😊 Kami utamakan klien yg serius dan memerlukan cash RM500-RM3000 dgn segera.

Saya boleh bantu utk mudahkan urusan pinjaman sekiranya penuhi syarat seperti :

βœ” Kerja Kerajaan / Swasta
βœ” Kerja melebihi 2 bulan
βœ” Duduk area KL / Selangor / Negeri Sembilan / Kedah / P.Pinang
βœ” Gaji melalui bank

Sekiranya encik / cik berminat, boleh reply chat sya utk tnya soalan dan kita boleh berurusan dgn cepat.

Kelebihan berurusan dengan saya?

βœ” Syarikat berlesen dan berdaftar
βœ” Tiada wang pendahuluan
βœ” Tidak perlu penjamin
βœ” Pinjaman bermula daripada RM500 ke atas
βœ” Gaji bersih RM700 layak memohon
βœ” Blacklist, CCRIS, CTOS, AKPK layak mohon
βœ” Komitmen melebihi 60% diterima
βœ” Lulus cepat (30-60 minit shj) jika dokumen lengkap.

CHECKLIST DOKUMEN LENGKAP

βœ… Slip gaji 3 bulan terkini
βœ… Bank statement 3 bulan terkini
βœ… Ic depan belakang (boleh fotostat kat office)
βœ… Bil api/air terkini
βœ… Confirmation letter (jika baru bekerja)

SEMAK KELAYAKN PERCUMA :
https://www.emailmeform.com/builder/form/ndBEQ4s9D1

Niche: Pinjaman Peribadi | Diskusi Bisnes
     
  1. Azli36 - Wed 8/Aug/2018, 4:36pm
    untuk peniaga xde ke smua untuk yang makan gaji je whatsapp me plz 01121100045 nk modal tambahan perniagaan  
  2. Aishah Top - Mon 13/Aug/2018, 4:50pm
    KAMI NOT BANK, NOT AHLONG
    KAMI PINJAMAN WANG BERLESEN
    GAJI MELALUI BANK

    *Proses 30 MINIT Sahaja.

    *Untuk Yang Bekerja Disektor Kerajaan, Swasta, Hotel, Kilang, Pencen atau Perkeso…

    *Lokasi: KL/SELANGOR
    $HUTANG DI SYARIKAT LAIN KAMI BOLEH TOLONG SELESAIKAN
    $BLACKLIST LAYAK MEMOHON
    $KOMISEN TINGGI UNTUK MEMPEKENALKAN RAKAN
    $GAJI MESTILAH MELALUI BANK
    $DOKUMEN MUDAH HU(PINJAMAN LENDER & BANKER)
    Kami Menjalankan Pinjaman untuk kakitangan
    Kerajaan & Swasta

    πŸ’ΈTiada Sebarang Paksaan Sepanjang Tempoh Perbincangan
    πŸ’ΈTidak Perlu Deposit,Penjamin,Cagaran !!
    UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI 0164481174 – MISS IMAN  
  3. Wmt - Tue 14/Aug/2018, 12:00pm
    MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN!!!!

    1.PINJAMAN KOPERASI
    2.PINJAMAN PERIBADI
    3.FLEKSIBLE
    4.BLACKLIST & CTOS JUGA DIPELAWA.(TANPA PENJAMIN)
    5.HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI

    UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI-019 399 3191/ 03-55481909 ATAU 03-55481919

    EMAIL:wangmajutrading@ymail.com


    LAMAN WEB KAMI-www.wangmajusa.weebly.com


    PROMOSI HEBAT UNTUK SEMUA KAKI TANGAN KERAJAAN / SWASTA
    CONTOH : PINJAM 1K BAYAR 1K (UNTUK BULAN PERTAMA)
    TOLONG SETTLE TEMPAT LAMA DENGAN INTEREST RENDAH BERBANDING YANG LAMA
    CTOS,CCRIS AND BLACKLIST TAK ADA MASALAH MASIH LAYAK MEMOHON

    ANDA HANYA PERLU MENYEDIAKAN:
    3 bulan payslip gaji (terkini)
    3 bulan statement bank (terkini)
    2 tahun kwsp
    1 bulan bil air & api (terkini)
    Contact : 013-7009393 (EZAH)
    OFFICE : 03-55481919/55481909
    Website : www.wangmajusa.weebly.com
    Email : wangmajutrading@ymail.com  
  4. Pinjaman KL Selangor dan Nilai - Fri 17/Aug/2018, 10:29am
    saya menawarkan pinjaman segera kecil-kecilan RM500-RM10000 utk sesiapa yg memerlukan wang tunai segera..
    Syarat utama anda haruslah bekerja sekurang 1bulan dah gaji... gaji CASH dan bekerja sendiri TAK LAYAK .. Untuk KL SELANGOR N9 DAN MELAKA SAHAJA.
    Pinjaman yang fleksibel dan boleh bincang dan kalau anda setuju baru loan keluar.. tiada sebarang DEPOSIT dan CAJ TERSEMBUNYI... www.wasap.my/60172790385Loan

    017-2790385 Maria.........
    See More
    WASAP.MY
    www.wasap.my

    WASAP.MY
    www.wasap.my  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.