Berminat Melabur Dalam Projek Online Marketplace Seperti Lazada?
Zary 81 - Mon 2/Jul/2018 2:55pm
Salam sejahtera, kami mencari pelabur secara langsung atau sebagai sleeping partner bagi mewujudkan sebuah laman web online marketplace berserta apps Android dan iOS mirip seperti Lazada, Shopee dan 11street.

Saya rasa tak perlu terangkan lebih lanjut kerana umum dah tahu pulangan kasar Lazada selama setahun mencecah lebih dari RM1 billion.

Untuk projek kita ni, memadai 5% keuntungan dari RM1b tu pun dah mencukupi bersamaan RM50 juta setahun atau RM4.16 juta sebulan. Kalau dapat lebih, alhamdulillah...

Kertas kerja dan cash flow semua dah siap tapi nanti dulu, saya tak boleh bagi softcopy bagi mengelakkan kertas kerja ditiru.

Sebaiknya bagi saya ialah berjumpa di sekitar KL dan saya akan terangkan nanti melalui laptop.

Jumlah pelaburan yang diperlukan adalah RM1.5 juta dengan keuntungan bersih pada bulan pertama beroperasi (minima) RM200 ribu.

Kami mempunyai:

1. Formula dan teknik utk menyenaraikan 500 ribu produk dalam laman web dgn pantas dalam tempoh kurang dari 2 bulan.

2. Formula ''fulfilment'' dan perdagangan ''cross border'' iaitu Malaysia->Indonesia, Malaysia->Brunei, Malaysia->Singapore, Malaysia->Thailand.

3. Formula yang lebih baik dari Shopee dan Lazada (berdasarkan pengalaman kami mencuba bisnes di platform tersebut dan mendapati byk perkara yang boleh ditambah baik).

4. Kami merupakan pakar IT sejak dari tahun 90an, jadi laman web dan app akan dibina sepantas dan selaju yang boleh.

Fasa seterusnya, kami akan buka ofis di Indonesia yg mempunyai populasi 300 juta penduduk dan mendaftarkan domain Indonesia.

Peluang adalah terhad. Hanya pelabur genuine dan yang ada ready cash sahaja diperlukan. Mohon maaf buat tawarkan duit dari luar negara, bon yang belum cair, peminjam wang, kaki scam, conman, geng SBLC, geng letter of credit dan seangkatan.

Pelaburan dari pihak koperasi juga digalakkan.

Perjanjian hitam putih akan disediakan (utk sleeping partner) atau kita tubuhkan terus sebuah syarikat sdn bhd yang baru utk disenaraikan sebagai shareholder.

Sila hubungi terus atau whatsapp ''partner'' ke kosong satu dua 2888...153.
012 2888153

Jangan tinggalkan emel atau nombor anda disini.

Terima kasih saya ucapkan.

Niche: Online Shops | Mencari Pelabur | Web Design Malaysia
     
  1. Zary 78 - Wed 4/Jul/2018, 2:13pm
    mohon kaki scam yang guna taktik buat2 berlakon genuine sebagai funder, buat2 soal owner projek konon mcm pegawai bank, buat2 berlakon requirement mcm ketat dan hard to get... kemudian kita buat2 diam, kemudian bbrp hari lepas tu 'pelabur badut' ni telefon owner projek kata urgent nak keluar negara selama sebulan atas urusan perniagaan dan suruh owner projek masukkan duit pendahuluan atau commitment fees sebelum ke luar negara bagi mempercepatkan urusan (kononnya).... sila kena tangkap... mereka ni dah berlegar lama dlm majalah.com... modus operandi yg sama.

    bagi yg pernah kena scam mcm ni... saya kongsikan ayat ni, sila baca, biar makbul.... cukup 40 org nanti ke dalam lah tu :-)

    لا يحب الله الجهر بالسوء من القول إلا من ظلم وكان الله سميعا عليما
    ” Allah tidak suka seseorang mengatakan sesuatu yang buruk kepada seseorang dengan terang-terangan melainkan orang yang dizalimi maka dia boleh menceritakan kezaliman tersebut ; dan Allah itu maha mendengar dan maha mengetahui.” ( 148 : an-Nisa)....  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.