Bengkel Mengajar Teknik Membuat Sabun Jenama Sendiri
Hayie11 - Mon 25/Jun/2018 10:50am
Modal bawah RM500 pun boleh buat sabun jenama sendiri?
=========
Ya.. Kadang2 pening fikir produk apa yang boleh dibuat untuk bina produk kecantikan jenama sendiri..

Tengok orang berjaya jadi jutawan dengan produk sendiri, teringin juga mahu jadi seperti mereka.

Namun hasrat itu kadang2 terbantut kerana tahu bahawa untuk cipta produk sendiri perlukan modal puluhan ribu. Mana nak cari?

Kalau ada duit pun tak kan nak start terus dengan modal 5 angka? Kalau tak laku macam mana? Fuh.. Pening.. Pening..

Macam mana nak mula ni???

Tak perlu pening2...

Mulakan bisnes anda dengan belajar buat sabun kecantikan sendiri!

Mungkin ada yang bertanya, kenapa SABUN?

Ramai yang masih tidak tahu bahawa bisnes membuat sabun kecantikan jenama sendiri ini amat menguntungkan dan sesuai untuk mereka yang baru bermula.

* - Boleh belajar dan bancuh sendiri di rumah dengan formula yang terbukti berkesan.

* - Modal rendah, tak sampai RM500 pun untuk membeli bahan mentah.

* - Berbagai jenis sabun boleh direka dan diubahsuai mengikut kekesuaian sasaran pelanggan.

* - Produk asas yang digunakan oleh orang ramai. Mudah dijual.

* - Modal kecil, keuntungan berganda (ramai yang dah jadi jutawan bermula dari menjual sabun kecantikan jenama sendiri)

* - Mudah mendapatkan bahan mentah yang berkualiti, selamat dan halal.

* - Dari sabun kecantikan, boleh berkembang menjadi sebuah bisnes produk kecantikan berbagai produk.

Inilah peluang yang ada dalam bisnes sabun kecantikan!

BENGKEL MEMBUAT SABUN KECANTIKAN
============

Mahukah anda belajar secara berguru dengan usahawan yang berpengalaman dalam menghasilkan sabun dan punyai kilang pembuatan produk sendiri?

Dalam bengkel ini, anda akan belajar:

* - Lebih dari 10 formula sabun kecantikan.

* - Belajar secara praktikal, bahan mentah kami sediakan.

* - Cara mengira harga kos dan harga jual.

* - Bagaimana membina jenama produk.

* - Pembungkusan dan hiasan produk.

* - Cara membuat pemasaran online.

* - Kenali bahan mentah berkualiti.

* - Dapatkan bahan mentah dengan harga diskaun.

* - Info tentang KKM, Halal dan banyak lagi!

AWAS.. Ini yang sering berlaku kepada peserta kami:

* - Baru habis kelas 1-2 hari, tempahan sudah diterima. Huru hara buat sabun untuk hantar kepada pelanggan.

* - Selepas beberapa bulan jual sabun, ambil keputusan berhenti kerja kerana pendapatan telah melebihi gaji.

* - Hasil jualan yang tinggi akhirnya mereka keluarkan produk lain seperti DD Cream, Lip Gloss dan lain2 siap dengan KKM. Modal 5 angka!

* - Bisnes mereka tidak berhenti begitu sahaja, sehingga kini masih berjalan dan mengikuti bengkel2 membuat produk dan pemasaran yang kami anjurkan.

TARIKH
======
Tarikh untuk bengkel ini:

31 august 2018

YURAN
======

Harga biasa, RM400 seorang.
Harga diskaun, RM250 sahaja!

Jika daftar 2 orang, RM400 sahaja!!

Jimat RM100 dari harga diskaun dan RM400 dari harga asal!.

Komen sekarang jika berminat.

Kami akan pm anda secara personal!

Atau boleh hubungi di talian hotline kami
Dr Firdaus
WhatsApp/ phone no :01111146762

Niche: Kursus Dan Seminar | Kursus Kecantikan | Pengedar Produk Kecantikan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.