Banyak Modal? Berminat untuk Take Over Start-Up Ber Pontesi Besar?
Hisyam 280 - Wed 6/Jun/2018 2:59pm
Kami merupakan Think Tank dan Advisor kepada banyak syarikat-syarikat SME.

Kepakaran kami adalah membina blueprint & sistem syarikat kosmetik & kecantikkan dengan Niche yang rare. Pemilik baru hanya perlu jalankan sahaja dengan lancar.
Semua sudah tersedia lengkap. Kebanyakkan owner produk buntu macam mana nak jual lepas dah ada produk. Last-last semua produk duduk bawah katil. Kini anda bukan lagi seperti mereka. Anda lebih bijak!

Bisnes boleh terus RUN. 100% Completed R&D.

Anda dah tak perlu susah-susah nak fikir :
1. Produk apa nak buat
2. bagaimana nak jual
3. dimana nak buat
4. siapa backup team
5. macam mana nak susun strategi & file
6. apa plan 5 tahun kehadapan

Semuanya kami dah siapkan

18 Kelebihan Owner Baru :
1. Website official disediakan
2. FB Official & Instagram
3. Pendaftaran produk dengan Kementerian Kesihatan
4. 500 – 1000 unit produk sedia untuk dijual (bernilai RM35k – 60k)
5. 100 unit produk sample untuk testimoni (bernilai RM7k)
6. Gambar-gambar iklan
7. 10 Super Strategi Jualan 2018
8. Management File
a. Lubuk cari Ejen
b. Bagaimana latih Ejen Jualan
c. 10 Modul latih Ejen Jualan
d. Sistem Ejen
e. Agreement Ejen
f. Surat pelantikan Ejen
g. 10 File pengurusan Ejen
9. Testimoni produk
10. Master Coaching
11. Network kilang pemprosesan produk
12. Network kilang printing
13. Network kilang botol
14. Network team marketing
15. Network professional designer
16. Network professional blogger
17. Network produk ke luar negara
18. Blueprint 2019 - 2023

Semua network bukan calang-calang orang. Dan bukan mudah untuk dapat network ini. Semuanya kami kumpul hasil 7 tahun pengalaman perniagaan kami dalam bidang kosmetik & kecantikkan.

Set appoinment dengan Pengarah Urusan kami sekarang!!! 018 666 9113

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Jurianey Gorokang - Fri 8/Jun/2018, 8:37am
    0122387317  
  2. Accure 2 - Fri 13/Jul/2018, 11:34am
    apa sebab2 tertentu2 tu yet  
  3. Raudhah Raisha - Tue 17/Jul/2018, 3:01pm
    Terima kasih sbb berminat

    Jangan tinggalkan no tel atau email disini

    Terus sahaja whatsapp 018 666 9113 sekarang !  
  4. Hisyam Ariffin 44 - Wed 25/Jul/2018, 3:02pm
    Terima kasih sebab berminat

    Jangan tinggalkan email atau no tel disini

    Terus je whatsapp atau call kami 018 666 9113  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia