Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco
Adi 349 @ MRA Solution - Sat 12/Aug/2017 5:56pm [Last Comment]
saya sedang mencari mereka yang ingin berubah serta bantu ahli keluarga

*** Pelajar
*** Suri Rumah
*** Penggangur
*** Muflis
*** Blacklist
*** Orang yang suka cari pendapatan tambahan
*** Mereka yang nak sumber pendapatan ke 2

Untuk saya bantu dan bimbing dapatkan pendapatan bulanan serta Cipta peluang menangi RM1,000,000.

Sila sms @ whatsapp butiran anda ke 010-7700817 untuk Pendaftaran

Bantuan Biz Telco :
1. Nama Penuh :
2. No IC :
3. Alamat Pos laju
4. No HP :
5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) :
6. Emel jika ada :

* Pendaftaran hanya melalui sms dan whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke 010-7700817

Hanya mereka yang serius dan ingin mulakan biz online @ ofline saja boleh diberikan bantuan Modal.

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Iklan Terbuka | Ingin Berniaga | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Farahanum 2 - Thu 4/May/2017, 5:34pm
    Kak siti zauyah, rasanya boleh wassap direct dkt no hp yg diberi... apa yg akak bg tu, terlalu bhya kak... detail sgt tu,... no ic pun akak beri kat sini huhuhu  
  2. Adi 349 - Sat 6/May/2017, 10:39am
    assalam kak Zauyah. saya whatsapp akak  
  3. Adi 349 - Sun 7/May/2017, 4:37pm
    Tahniah Puan Zauyah saya dah daftarkan puan. No keahlian TPA254578.  
  4. Rich Zuan - Tue 6/Jun/2017, 3:13am
    Saya nak join  
  5. Adi 349 - Wed 7/Jun/2017, 7:23am
    Tuan Rich Zuan, saya dah whatsapp. sila check yea. tkasih  
  6. Khairul Nizam 21 - Fri 9/Jun/2017, 11:47am
    whatup detail 0166306591  
  7. Ana 343 - Fri 9/Jun/2017, 1:31pm
    Hi, whatsapp detail 0148587037  
  8. Adi 349 - Sat 10/Jun/2017, 12:33am
    Nizam dan Ana saya dah whatsapp. Isi borang Maklumat sekiranya berminat dan nak cuba Program ini.  
  9. Nur Fatin Nabila Binti Mohamad - Sun 11/Jun/2017, 2:01am
    Saya nak join .. 01112716751  
  10. Adi 349 - Mon 12/Jun/2017, 10:18am
    Fatin saya dah whatsapp. reply dan isi maklumat Fatin  
  11. Nazri Saud 2 - Wed 14/Jun/2017, 8:45am
    Minat watsap 0104673646
    Nazri
    Tkasih  
  12. Aziz 83 - Mon 19/Jun/2017, 8:17am
    saya juga berminat.boleh whatsapp saya di 0176156207.aziz  
  13. Shaari79 - Mon 19/Jun/2017, 11:37am
    saya berminat, mohon whatsapp saya mengenai bisness ni. 0108058300  
  14. Azlilah Abdlah - Tue 20/Jun/2017, 3:36pm
    saya berminat sangat . mohon wassap saya 0133063165  
  15. Suhaimi Saidin - Tue 27/Jun/2017, 6:07am
    saya nak join 0102841014  
  16. Nizam 21 - Tue 27/Jun/2017, 7:24am
    Tlg w.sapp detail 0139921930  
  17. Azhar 2 - Wed 28/Jun/2017, 4:31am
    Minta detail tuan 0195488842  
  18. Muhammad Hidayat 4 - Thu 29/Jun/2017, 12:19pm
    wassap sy 01137470197 ..perlukan kerja part time ..  
  19. Cc4urecruitment - Thu 29/Jun/2017, 12:41pm
    Salam sejahtera. Boleh saya dapat maklumat tambahan. Sila WhatsApp 011-11663612  
  20. Pugenes 2 - Tue 11/Jul/2017, 4:44pm
    Whatspp details boleh tak  
  21. Jutawanviral 5 - Sat 22/Jul/2017, 3:15pm
    Berminat?
    Lihat di sini >> http://tiny.cc/uzvwly  
  22. Cdajr 2 - Sun 23/Jul/2017, 8:07am
    Washp 0193443728..tq  
  23. Cikainsajo - Tue 25/Jul/2017, 9:57pm
    Whatsap details 0173961299  
  24. Mohd Nasir Bin Ismail - Sun 30/Jul/2017, 11:08am
    whatsap detail 0129890286  
  25. Jefri 49 - Sat 12/Aug/2017, 6:08pm
    Personal loan Bank kawtim*

    Gov / Glc / Swasta(photelan,kilang) / kerja Singapore

    X perlu pengesahan majikan
    X perlu pengesahan jawatan
    X perlu bil air api dan sebagainya
    X perlu penjamin
    X perlu cagaran
    X perlu pergi bank

    Ada masalah seperti dibawah masih boleh memohon :

    Kawtim kes t&c
    * Ctos Non Bank
    * Ccris ptptn
    * Ccris bank 2 bulan max
    * High komitmen 60% boleh cuba**
    * Dokumen tidak lengkap**

    Min kelayakkan :-
    * Gaji kasar min rm1500
    * Gaji bersih tolak komitmen rm1000
    * Kerja Singapore (ada permit kerja dan gaji melalui bank)
    * Gaji cash boleh asal ada payslip dan potongan epf 2thn
    * tiada payslip boleh asal gaji dibayar melalui bank dan ada potongan epf

    Kami kawtim dekat 4 Bank mengikut kelayakkan pemohon..

    Proses paling simple hanya by whatsapp dan email sahaja

    Tiada wang pendahuluan/upfront tiada bayar lawyer!!


    Nak semak kelayakan?
    Dannnn dannn dann..
    🖑 Nak buat Personal Loan Bank Tekan 👉 www.wasap.my/60175430966/ploan

    Segala privasi anda selamat

    *Loan Bank Seluruh Malaysia Termasuk Sabah dan Sarawak*

    *blacklist/ctos bank/akpk/saa tidak layak*''  
  26. Mohd 416 - Wed 16/Aug/2017, 10:01pm
    WhatsApp 0162064429  
  27. Tasyin - Thu 17/Aug/2017, 4:30pm
    WhatsApp saya 0195748154  
Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.