Awas, Agen Penipu!
Shimie - Mon 6/Mar/2017 9:05am [Last Comment]
Tolong berhati-hati dengan empunya nama dan no telefon ini. Kononnya boleh kawtim loan SME.
Nabil
011-2345 6797
Nadiya
01131135677

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Discussion Live Whatsapp Group - Majalah.com ShopCart
Pelancaran Shopping Cart utk peniaga pada Rabu, 5 Julai 2017.
Pembukaan Shopping Cart kepada Pembeli Rabu, 16 Ogos 2017.

Memperkasakan Pekerja Berkemahiran Industri Halal Melalui Badan Peneraju Industri
Isnin 31 Jul 2017, Bangi Putrajaya Hotel, Terhad 30 Orang
Terbuka Kpd Semua Ahli/Bukan Ahli DPMM Putrajaya
     
  1. Multi Services - Mon 6/Mar/2017, 9:54am
    klu ada upront2 ni jgn la layan... pening nanti.. dh ramai trkena..  
  2. Zulapm - Tue 7/Mar/2017, 5:14pm
    lgi satu klau dah nama tu blacklist dengn bank, xpayah piker nk cari jalan belakang nk daptkan loan.. settlekan hutang lama dulu..bru apply loan lain..lg senang.  
  3. Nurul Atikah 27 - Tue 14/Mar/2017, 1:58pm
    ni pun sama penipu 019-9133628/010-5758623 hati2 semua  
  4. Hijjaz Kasturi - Thu 25/May/2017, 12:04pm
    saya dah kena tipu oleh akak ini.. duk desak suh masuk duit, last2 dah masuk hari 3 tak dpt dihubungi..kena tipu dlm RM120 konon nya , tapak tu kongsi di putrajaya, dia tak ambik komisen, just tolong jual..mula2 rasa ok..tapi disebabkan

    dah tunjuk komitmen tak boleh dipercayai, sy ambil keputusan untuk membatalkan perjanjian ini , walaupun dia kan memberi alasan , mungkin telefon, hilang , tak line atau sebagai.

    dengan ini sy memutuskan untuk war-warkan tak akan berurusan dengan anda lagi. Mohon kembalikan duit sy , dan tindakan polis sedang dijalankan.

    info penipu:

    Nama: Mohd Fadzli bin Nor Azlan
    Akaun Bank: 2001 6041 9878
    Affin Bank

    Nama : Intan Normiza bt Mohamad Nor
    No Akaun: 7017923253
    CIMB  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.