Apakah Azam/Perancangan Anda Sempena Tahun 2018?
Muhd Ikram 3 - Tue 12/Dec/2017 1:20pm
Pejam celik pejam celik dah nk masuk tahun baru dah. Jadi, apa azam baru korang untuk tahun depan?

Nak melancong?
Nak kahwin?
Nak pergi tunaikan umrah/haji?

Itu mcm azam korang thun lepas je. hahaha.

Saya thu apa masalah korang. Masalah korang adalah korang x thu cara nk gandakan duit simpanan/saving korang. Korang kalau dapat gaji je trus masuk bank kan?. Paling tidak pon simpan kat ASB/Tabung Haji kan? Eh korang tak tahu ke yg sebenarnya ada platform lain yg korang boleh simpan duit korang untuk gandakan saving korang.

Saya ada satu platform yang SELAMAT (ada kelulusan dari BNM) & PATUH SYARIAH, untuk gandakan simpanan korang. Nak tahu ke nak tahu?? haa kalau nk tinggalkan no telefon. nnti sy akan share :)

Atau boleh whatsapp sy direct +60179642993
sape wassap sy dulu dpt hadiah

Niche: Diskusi Bisnes | Iklan Terbuka
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 16 Jan 2018: Warung Bunian di Putrajaya - Mengapa Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
     
  1. Dr Love - Wed 13/Dec/2017, 12:19pm
    azam saya adalah utk menggunakan masa dgn lebih cekap.

    - dapat bekerja dgn effektif pada waktu kerja
    - dapat bercuti dan berehat tanpa diganggu boss pada hari cuti.

    caranya:
    - left semua group wasap yg tak guna
    - jangan check facebook kecuali weekend
    - jangan check insta kecuali weekend
    - beli phone kedua. asingkan org2 yg penting dari yg tak penting.

    Phone penting check sepanjang masa.. boss.. rakan sekerja... anak.. pasangan.. ibubapa jika masih hidup, adik beradik yg penting..

    Phone tak penting check waktu malam sahaja sebelum tidur.
    - rakan2 sekolah rendah, menengah, univ,
    - rakan tempat kerja lama
    - rakan bisnes MLM yg fail :-)
    - dan semua rakan2 yg tak penting... tapi asyik update fb dan instagram dgn gambar dia makan dan pergi bercuti :-)  
  2. Lan 256 - Wed 20/Dec/2017, 8:41pm
    agree wth u Dr love  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.