Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu
Adi 349 @ MRA Solution - Sat 22/Sep/2018 1:42am [Last Comment]
PROJEK PASIF INCOME RM31,941.00 dlm tempoh 12 minggu

Pada dasarnya anda buat untung dengan menjadi Agen Top Up bersama kami di Tone Group. Dengan menjadi ahli Tone Plus anda boleh top up nombor HP Maxis, Digi, Celcom, U Mobile dan Tune Talk serta Bil bil Astro, TNB, Bil Air Negeri dan lain lain bil setempat.

Saya ingin kongsikan 1 Tips Agen Top Up yang mampu mencapai pendapatan 5 angka pada bulan ke 3 anda join. Janji anda komited, fokus dan ikut marketing Plan kami.

**********************************
Potensi jika anda menggunakan teknik kuasa gandaan 4 *AGEN TOP UP* dapat Income Pasif RM31,941.00 setiap bulan dlm tempoh 12 minggu sebagai NM (normal member)...

1. Anda perlu rekrut *4* *Agen Top UP* sahaja untuk menjadi Usahawan Biz telco Tone Group... sekali lg saya ulang hanya *4* orang sahaja..bukan 40, 400 @ 4000..????

2. Bimbing dan ajar *4 Agen Top Up* tadi buat perkara sama yang anda buat iatu rekrut *4 Agen Top Up* baru.

3. Inilah sistem duplikasi yg perlu anda praktikkan.....mudah dan simple, anda hanya rekrut *4 Agen Top Up* sahaja seumur hidup... kemudian ajar mereka buat perkara sama dgn bantuan leader-leader group admin secara teamwork..

Jika ia berlaku dengan setiap ahli topup minimum RM30 sebulan, komisen anda di *bulan ke 4* akan mencecah RM31,941.00 sebulan dan akan terus meningkat....

Minggu 1 = RM7.50

Minggu 2 = RM23.40

Minggu 3 = RM54.60

Minggu 4 = RM117.00

Minggu 5 = RM241.80

Minggu 6 = RM491.40

Minggu 7 = RM990.60

Minggu 8 = RM1,989.00

Minggu 9 = RM3,985.80

Minggu 10 = RM7,979.40

Minggu 11 = RM15,966.60

Minggu 12 = RM31,941.00


Dengan hanya modal permulaan yg sgt rendah iaitu RM100 berbanding kelebihan² yg bakal dimiliki serta potensi pendapatan tanpa had.. Itulah modal kita seumur hidup untuk memulakan bisnes TonePlus ini sebagai Usahawan Biz Telco Tone Group... Mudah shj dengan menggunakn handphone sambil boleh menjana pendapatan untuk menjamin masa hadapan..????????

Jadilah org terawal untuk menikmatinya.. jgn sampai ketinggalan..


Nak bincang dgn lebih lanjut hubungi 010-7700817 (wasap)

#JadilahPenggunaBijak
#PilihanDitanganAnda
#ProjekDuaGajiSebulan

*KAMI BIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA*


Sebarang pertanyaan klik link dibawah www.wasap.my/60107700817

*Sedikit latar belakang Biz Telco dan cabang pendapatan dari 1 biz*

Pendapatan 1 : komisyen agen top up sekitar 2% - 4.5%
Pendapatan 2 : agen dilantik RM20 - RM32 semasa mereka mendaftar dengan anda
Pendapatan 3 : komisyen mereka top up no HP mereka anda juga dapat komisyen 13% - 32%
Pendapatan 4 : data entry anda key ini semasa daftarkan mereka RM1.50 setiap data entry
Pendapatan 5 : Bonus Tahunan sekitar 5% -20% dibayar setiap tahun pada bulan Januari tanpa gagal setelah 7 tahun beroperasi.
Pendapatan 6 : Bonus Royalti Overiding Stokis 1% - 6%

Pendapatan 7 : Elaun Sewa Pejabat 5% dari komisyen bulanan.

*Lain2 Kelebihan*

Kelebihan 1 : Perlindungan Etiqa Takaful PA Insuran RM50,000

Kelebihan 2 : Cabutan Bertuah Bulanan dan Tahunan untuk dimenangi.

Kelebihan 3 : Percuma data setiap kali anda Top Up RM30 dan RM50

Kelebihan 4 : Percuma Umrah dan Perlancongan (non muslim)

Kelebihan 5 : Bonus Top Up membolehkan anda tebus tiket Air Asia

Kelebihan 6 : Percutian bersama Pengurusan Syarikat ke Eropah dan Asia

Kelebihan 7 : Group wasap bimbingan Usahawan Biz Telco 24 jam

Kelebihan 8 : Komisyen dan Bonus anda boleh diwarisi kepada anak isteri anda jika ditakdirkan anda berjaya dalam Program ini. Kejayaan anda yang tentukan kerana usaha tangga kejayaan.

***ini biz kalis ekonomi.
***anda sedih anda call guna HP
***anda gembira anda call guna HP
Jadi pilihlah biz yang semua orang guna kerana ia menjamin pendapatan berterusan

Ini Pendapatan Pasif, kerja sekali pendapatan berkali kali

wasap saya untuk daftarkan keahlian anda dalam Biz Telco ini 010-7700817

Sila sediakan butiran berikut

1. Nama
2. No IC
3. Alamat
4. No HP
5. Telco sekarang (maxis/digi/celcom/u mobile/dll) :
6. Sertakan gambar IC bahagian hadapan
7. No akaun Bank / Bank Apa :

Jangan tangguh peluang baik ini. biz billion ringgit ini anda mampu menjadi sebahagian daripdanya.

*Dengan semua kelebihan di atas Modal daftar hanya RM100 sahaja. Sekali seumur hidup*
1. Pencawang Jutaan Ringgit telah tersedia
2. Careline yang mesra untuk bantuan teknikal telah tersedia
3. Website untuk pendaftaran Agen serta kemaskini komisyen anda setiap hari berharga jutaan ringgit bagi memudahkan kerja anda juga disediakn.
Berbaloi tu RM100 vs Jutaan Ringgit kemudahan

Perkongsian Ikhlas

Branch Mahadir
wasap : 010-7700817

Maklumat lanjut boleh layari blog saya www.mtztelcobiz.blogspot.com

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Ejen Topup | Iklan Terbuka | Ingin Berniaga
     
  1. Mh Jaya Engineering - Sun 7/Jan/2018, 11:45am
    wssp saya 0196866838 untuk detail lebih lanjut  
  2. Adi 349 - Mon 22/Jan/2018, 11:41am
    Tuan MH Jaya Engineering saya dah wasap. Nanti isi maklumat anda untuk saya daftarkan bersama bonus.  
  3. Fauzi Bahari - Wed 21/Feb/2018, 7:37am
    Berminat. Sila WA sy di 019-3511187 dgn details ya..Tq  
  4. Lai Kuan - Fri 23/Feb/2018, 9:43am
    mcm manq nak join  
  5. Adi 349 - Mon 5/Mar/2018, 10:24pm
    Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 27 tahun. Bermakna hampir 10 tahun kita menggunakan henfon.

    Jika sebulan dpt komisyen rm100, bermakna setahun dah ada simpanan RM1,200. ?????

    Jika guna henfon selama 10 tahun, bukankah kita sudah menyimpan sebanyak Rm12,000?????????????????

    Bukankah dengan RM12,000 itu kita boleh buat belanja kahwin? Umur pun dah 27 tahun..ok lah tu kahwin..???? ???? ???? ???? ????

    ________________________

    Jika kita guna henfon sejak umur 15 tahun, kini umur kita mencecah 35 tahun. Bermakna hampir 20 tahun kita menggunakan henfon.

    Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 20 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM48,000.

    Kan dah cukup duit utk beli sebuah kereta idaman myvi warna merah jambu? Betul tak?.???

    ________________________
    Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 60tahun. Bermakna hampir 43 tahun kita menggunakan henfon.

    Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 43 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM103,200.

    Sekurang2nya, apabila kita pencen, kita sudah ada simpanan RM103,200.

    Best tak dpt cash RM103,200 setelah bersara dari guru? Itu hasil dr tone plus. Gradualiti penjawat awam lagi? Jual beli cuti tahunan lagi? Ok tak RM103,200 tu?

    ________________________
    Sebaik2 simkad, adalah simkad tone plus????????????

    Jangan lihat saja...masa semakin berlalu.

    Jangan tunggu saja...masa tak suka tunggu kita.

    Jangan lihat saja...kalau asyik lihat, bila nak dpt komisyennya?

    *_pm saya utk pncerahan lanjut, sdia mmbntu_* ????
    ???? 0107700817  
  6. Mahadi 38 - Sat 31/Mar/2018, 11:40am
    0137071992  
  7. Ain Alaina - Mon 25/Jun/2018, 8:45pm
    0182047136  
  8. Adi 349 - Fri 27/Jul/2018, 12:12am
    Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain?

    Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka.

    Bisnes modal bayar sekali seumur hidup.

    Kalau berminat,layari link:
    http://bisnestelco.net/mahadir  
  9. Adi 349 - Fri 3/Aug/2018, 10:42pm
    💥💥💥💥💥💥💥💥

    KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITE bisnestelco.net/mahadir dan mula *jana pendapatan RM200 – RM1050 setiap bulan*

    🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

    *Anda sibuk sehariann bekerja?* 😓😲

    *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*👩‍👧‍👦☹😫

    *Anda tiada pekerjaan tetap?*😒😧

    *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*😔😟

    🤝🏻Jika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di link bisnestelco.net/mahadir
    👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻

    🤔🤔Apa yang perlu tuan/puan buat hanya🏹🏹🏹🏹 *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian 👀👀 nak join makin ramai.

    *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.net adalah seperti berikut
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

    1.     🚨    *uruskan proses penerangan pada prospek*

    2.     🚨  *follow up prospek*

    3.     🚨    *Close prospek*

    4.    🚨     *Ambil bayaran pendaftaran RM110*

    5.   🚨    *Daftar prospek dibawah ID TPA anda*

    6.   🚨      *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda*

    7.   🚨      *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.*

    😜Jadi anda cuci tangan je, hanya 👉🏻👉🏻👉🏻👇🏻👇🏻viralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website anda bisnestelco.net/ *username* itu sahaja tugas anda😉

    #kamibimbingandasehinggaberjaya....  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.