Agent Forex di Cari - Muhd Ridzuan Bin Elias & Zulkeflee Bin Ismail, Banggang
Teguh Bersatu Resources - Wed 6/Sep/2017 10:57am [Last Comment]
Kepada kaki2 cari investor forex konon menjanjikan pulangan lumayan tolong henti buat taik dalam forex..

Spesis macam korang lah yg bt nama buruk dalam forex. Kalau rasa tak de duit nk trade pi bisnes apa2 dulu.. ada modal br trade.. Tak payah la konon nk tolong janji pulangan tinggi penyudahnya melingkup ke laut.. yg jadi mangsa pelabur2 yg tak tahu apa.

Kepada rakan2 yg sedang2 tercari peluang tambah income belajar lah.. keluarkan modal skit utk belajar trade forex bukan dgn bg duit kt orang suruh trade.. 99% mmg lingkup.. Dah byk dah yg bungkus.. wadiah, baiduri dll sbg contoh.

Lebih baik beli system2, ea, strategy2 yg ditawarkan drpd bg duit kt org suruh trade.. sekurang2nya dapat ilmu baru.. buka akaun anda sendiri bukan nama org lain...

siapa nk marah kt aku lantak lah.. aku mmg anti investment forex ni... nak kena maki dgn aku buat la iklan cari investor lg kt sini... Trade pakai duit sendiri klu tak de duit dok dendiam... trader perpengalaman konon... puihhhhhh pi mampus dgn pengalaman korang tu.. trade pun pki duit org...

kepada trader2 forex yg trade akaun nama anda sendiri all the best dalam forex trading...

3 orang sudah terkena termasuk aku, yang terlingkup dalam investment forex ni. Presentation depan2 kaw2 punya... hampehhh.

Aku dan kawan2 aku , cari ko orang, pulang kan semula duit RM 12,000.00 aku... aku tak halal dunia akhirat

Niche: Forex Malaysia | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Video: Pinjaman Berlesen Kuala Lumpur

Top Pioneer Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan kadar faedah 1.5% mengikut akta yang telah ditetapkan. Datanglah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara percuma.
     
  1. Bromoney 4 - Wed 6/Sep/2017, 11:14am
    Broker mana dia pakai bro?  
  2. Cari Kerja 35 - Wed 6/Sep/2017, 1:32pm
    msti diorg trade pkai lot gajah. tu yg mc tu. mcm ada org trade xde money management. risk per trade 100% dari akaun. standart forex trader risk 2% per account. klau 2% boleh cover lagi loss, long run ke profit. klau dh 100% mmg mc ler jawabnya.  
  3. Khairunnaim 2 - Mon 11/Sep/2017, 12:08pm
    setuju dengan bro... kepada kat luar2 sana tu jgn mudah terpengaruh dengan janji2 manis... mmg betul forex ni kene dengan cara mmg boleh buat duit.. tapi mesti dengan ilmu..
    mesti ilmu...  
  4. Leomaja - Tue 12/Sep/2017, 8:34am
    maknanya u dah bagi duit kat orang la..? sorry to say.. well sape yang bodoh..?  
  5. Asraf 255 - Thu 5/Oct/2017, 11:57am
    buat report pada PPIM .....dan ada caj dikenakan dapatkan nasihat dari mereka, wakil ppim 019 2601201 En Zakaria  
  6. Jebatfx - Sat 24/Mar/2018, 4:36pm
    Saya bagi EA percuma utk anda Trade. Whasapp saya 0174501008  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.