300 AP untuk Dijual
Zamharizad Sakhib - Thu 17/Feb/2011 9:44am [Last Comment]
AP terbuka mana2 negara pun boleh
bukan hanya untuk kereta spt kebiasaan tetapi ianya open yang boleh bawa masuk sebarang kenderaan dr motor hingga ke kapal terbang, darat laut dan udara
kepada yang berminat sila hubungi izad 0176468745 @ jutawan6969@gmail.com

Niche: Kereta Terpakai | Bisnes Untuk Dijual | Import Dan Eksport
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

Innovative and Creative in Dealing With Business Disruption
Invitation to JPMI International Exhibition 2017
10-12 Dec 2017 in Bali Indonesia
     
  1. Pokler - Thu 17/Feb/2011, 10:10am
    mahal ker?

    email berapa harga

    pokler9661@gmail.com  
  2. Mohd Ghazali 2 - Thu 17/Feb/2011, 10:21am
    AP utk import lembu dr thailand boleh dpt ke? klu boleh email ke gzali5182@yahoo.com
    tq.  
  3. Muhamad 12 - Thu 17/Feb/2011, 10:24am
    email dekat saya berapa harga AP tersebut johnlabuz23@yahoo.com.my  
  4. Rifdirahim - Thu 17/Feb/2011, 10:26am
    email kt saya...

    rifdihaziq@gmail.com  
  5. Diencivic - Thu 17/Feb/2011, 1:39pm
    blh email sy.. harga& cara bayaran... diencivic@gmail.com  
  6. Sarra77 - Thu 17/Feb/2011, 2:14pm
    boleh dapat ap untuk beras tak..email ke misstamirki04@yahoo.com  
  7. Khaian Enoch - Thu 17/Feb/2011, 8:33pm
    emailkan kt sy

    union_armed@yahoo.com  
  8. Boy 11 - Fri 18/Feb/2011, 4:37am
    bole emailkan harga gan cara bayaran nya kat saya..danish3077@yahoo.com  
  9. Rosz 2 - Fri 18/Feb/2011, 2:17pm
    rosz_burger@yahoo.com  
  10. Fairuz 25 - Fri 18/Feb/2011, 8:09pm
    boleh bagi listing AP n harganyer kat
    failan04@yahoo.com  
  11. Jijoy - Fri 18/Feb/2011, 9:55pm
    ok gak..teman nk beli ferrari,kat naza xde discount pulak.  
  12. Asiah 5 - Fri 18/Feb/2011, 10:59pm
    email sya
    cc.pinkflowers@yahoo.com  
  13. Amir Ashraf Mokhtar - Sat 19/Feb/2011, 4:25am
    email saya harga...
    amircrysease@yahoo.com  
  14. Harris 3 - Sat 19/Feb/2011, 12:41pm
    ok...boleh bagi listing dan harga nya sekali x..? email saya...

    uncangemas69@gmail.com  
  15. Wan179 - Sat 19/Feb/2011, 2:21pm
    email saya harga 1 AP. saw6349@yahoo.com  
  16. Power Impian - Sat 19/Feb/2011, 5:58pm
    emailkan saya AP tu ye..list harga..
    zam_skin89@yahoo.com  
  17. A S Ridzwan - Sat 19/Feb/2011, 7:52pm
    Salam..Pls mail us price & list at asrsuccess@gmail.com

    i let u know after discuss with my partners.  
  18. Tuah 2 - Sat 19/Feb/2011, 7:56pm
    boleh email saya...zizi_jiji89@yahoo.com  
  19. Abut - Sun 20/Feb/2011, 12:22am
    As Salam Tolong Email kepada saya AP untuk Lembu serta harganya TQ.
    ajipaqilmaira@yahoo.com.my  
  20. Stanco - Sun 20/Feb/2011, 12:31am
    Boleh send kn berapa harga nya?cara bayaran? saya betul2 bminat.
    Stanco_hafiz@yahoo.com  
  21. Abeyoh - Tue 22/Feb/2011, 4:41pm
    Boleh send kat saya sekali berapa harga ye? clickbankinfolaunch@gmail.com  
  22. Mohd Khairul Faiz - Wed 23/Feb/2011, 5:15pm
    pls email it to me...khairulfaiz83@gmail.com  
  23. Mohammad Fadil Saihani - Wed 23/Feb/2011, 5:19pm
    me too fdl_980@yahoo.com.my  
  24. Muyen - Wed 23/Feb/2011, 8:58pm
    Boleh send kn berapa harga nya?cara bayaran? saya betul2 bminat.
    iarepess@yahoo.com  
  25. Faizu82 - Wed 23/Feb/2011, 11:15pm
    Boleh emailkan tak list AP ngan harganya sekali ke Faiz24807@gmail.com  
  26. Ipoh Boy - Thu 24/Feb/2011, 2:17pm
    emel pd saya harga AP tu ye.... pengkalan_prada@yahoo.com  
  27. Mohd Rashid Mohd Saad - Fri 25/Feb/2011, 2:44pm
    email dekat saya berapa harga AP tersebut pbetpbey2@gmail.com  
  28. Saiful 75 - Mon 28/Feb/2011, 10:22am
    tolong email kat saya berapa harga EP tersebut ,t.kasih ke gdsbsales@gmail.com  
  29. Rizalsalleh - Mon 28/Feb/2011, 11:21pm
    sy pun nak jgk symphysodomdiscus@yahoo.com  
  30. Faizal 44 - Fri 4/Mar/2011, 11:41am
    salam,saya juga membeli kereta di uk dgn mengunakan AP pelajar,jika sesiapa yg berminat nak membeli kereta mec atau bmw atau apa saja kereta dgn harga yg murah dr harga di malaysia bolih tel saya faizal -0124121275  
  31. Faizal 56 - Wed 9/Mar/2011, 8:00pm
    Salam tlg email saya jika boleh dapat ap untuk import kambing dari australia dan juga ap kereta mewah???

    sila terang detail pada saya di email:
    megaglobalsrvc@gmail.com
    urgent!!!  
  32. Safwan - Fri 11/Mar/2011, 12:09am
    info sy..wan_chin87@yahoo.com  
  33. Hafiz 96 - Mon 14/Mar/2011, 2:44am
    Please email me harga dan cara bayaran nya to tridot_ent@yahoo.com  
  34. Pm Health And Beauty Ent - Wed 6/Apr/2011, 2:15am
    salam,,maaf ye nak tanye..AP tu ape hah?  
  35. Khaian Enoch - Mon 11/Apr/2011, 1:29am
    AP tu APPROVAL PERMITTED...  
  36. Fauziah Muhamed - Mon 2/May/2011, 11:45am
    tlg email kat sy brapa harga AP tu  
  37. Azman 89 - Wed 4/May/2011, 12:04am
    salam berapa harga ap peralatan sukan  
  38. Nadzmee - Mon 16/May/2011, 6:17pm
    salam.. bole emelkan sy jenis2 AP dan harga..
    nadzmee@yahoo.com  
  39. Hafeezarfan - Thu 23/Jun/2011, 2:04am
    email kat saya ap untuk kereta import ke perwirasukan@hotmail.com  
  40. Irawati - Thu 23/Jun/2011, 2:35pm
    email kat saya ap untuk kereta import ke airatiramisu@yahoo.com.my  
  41. Min 8 - Sun 26/Jun/2011, 8:00am
    boleh email kat saya harga ap untuk kereta import ke deto_min@yahoo.com  
  42. Mohd Irsyad Zamani - Thu 21/Jul/2011, 1:34pm
    email sy ap kereta import abizamani@yahoo.com  
  43. Nonzjjbr - Tue 2/Aug/2011, 10:27am
    email saya untuk kambing dan kereta import sbar5005@gmail.com  
  44. Zuber - Mon 15/Aug/2011, 12:12pm
    tlg email kat sy brapa harga AP-AP tu  
  45. Sairul 2 - Wed 17/Aug/2011, 2:30am
    saya pn nk gak
    emel detail k'
    sairulazam@gmail.com  
  46. Amber 2 - Mon 5/Sep/2011, 2:35pm
    please email me the details
    dodge_oyie@yahoo.com
    Thx  
  47. Almaleque - Thu 8/Sep/2011, 12:05am
    saya pun perlukan AP juga nak bawa masuk kereta, ada kereta dah ada kat dalam but still xdpt AP lagi susah nak tolak kereta, brapa harga satu AP klau ada send to al.maleque@yahoo.com atau burn 017-3424747  
  48. Azhan 9 - Fri 16/Sep/2011, 3:34pm
    berapa harga 1 AP student?
    AP dari germant/uk?
    skyjuice111@yahoo.co.uk  
  49. Amiruddin 7 - Tue 22/Nov/2011, 11:34pm
    pls email me.. amiruddinplus@gmail.com  
  50. Fariza Mn - Sun 27/Nov/2011, 10:10pm
    Kami mempunyai scrap garage di Liverpool UK. email ke mn_harun@yahoo.co.uk jika anda berminat untuk mengimport kereta potong ataupun kereta terpakai dari UK jenis Mercedes Benz, BMW, Audi dan Wolkswagen. Terima kaseh.
    mn_harun@yahoo.co.uk  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Ben Q Joy Series
Price: RM 300.00
MHI Primero Concentrate Cordial
Price: RM 16.00
Study Chair With Tablet
Price: RM 230.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 290.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
AYAM DAGING/BROILER (RM6.30/KG)
Price: RM 6300.00
Candazole Lotion 10ml
Price: RM 12.00
Women Desiree V-hygiene
Price: RM 50.00
Marine Essence Beauty Bar
Price: RM 120.00
Forever Artic Sea
Price: RM 112.00
Khimar Naila
Price: RM 160.00
FurWax - Cabut Bulu Tanpa Strip Viral
Price: RM 30.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00