2 Penipu, Hati-Hati Berurusan Dengan 2 Orang Ini
Warrior Team - Wed 15/Nov/2017 2:52pm [Last Comment]
2 penipu , hati-hati berurusan dengan 2 orang ini

No.Tel : 0172569781
Muhammad Kamarul Dzaman
Iklan Modal RM10 tiap minggu dapat RM100
konon labur untuk bisnes perabut.

No.Tel :0173930140
pemilik nombor telefon ini nama Fasiha
iklan modal RM30 tiap 15hb dapat rm200 hingga RM500
modal dimasuk ke akaun
azizan bin omar
maybank
157072334693

didunia kau berdua boleh lepas
akhirat nanti kau jawap
makan duit orang

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Sahabat 17 - Wed 15/Nov/2017, 5:56pm
    Penipuan Lesen memandu.
    Semua berkaitan Lesen Memandu.
    ni nombor telefon salah satunya
    0177885440  
  2. Warrior Team - Wed 15/Nov/2017, 7:14pm
    berhati-hati bila berurusan dengan orang yang bisnes online tanpa lesen SSM dan tak ada lesen kebenaran mengambil deposit dari orang ramai. sesiapa yang nak berurusan dengan orang yang buat bisnes online , minta ssm dia orang. tak kira lesen ssm individu atau lesen ssm atas nama syarikat.
    anda boleh semak kat ssm sama ada wujud atau tidak nama syarikat tersebut. ssm indivdu pun boleh trace kat ssm.

    pastikan iklan anda semua ada tertera nombor ssm syarikat yang sah. tak kira lah yang promote loan ke ... produk kesihatan ke ...forex ke ...pasti kan ada nombor ssm syarikat atau individu.  
  3. Warrior Team - Wed 15/Nov/2017, 7:15pm
    buat multi level pun kena letak nombor ssm dan nombor lesen jualan langsung  
  4. Ahmad Sharizan Sulaiman - Thu 16/Nov/2017, 1:09pm
    Sekarang ni memang banyak penipu...biz umrah pun penipu dan tauke besarnya orang luar....berjaga2 dengan dua syarikat ni...Simply umrah,masamas travel dan muhammadiyah travel.Syarikat pelancongan umrah tersebut tauke besarnya orang Singapura Haji Ayoub.Saya kena tipu dengan dia rm 2 juta..polis pun X buat apa2  
  5. Din 153 - Thu 16/Nov/2017, 1:55pm
    Betul tu sekarang travel banyak tipu. Kene hati2. Saya sendiri pn kene.  
  6. Amin 412 - Sat 18/Nov/2017, 10:01pm
    saya nak tambah ,baru baru ini penipuan vending mesin sangat panas,syarikat bernama mk legacy berhad .mereka tawarkan mesin wifi,cuci gambar dan buat iklan .kata nak bagi duit iklan sebulan 2500.rm .tapi penipuan .harap 2 klau terima call dari syarikat mk ini jangan jawap ya.saya darugi besar dan ramai lagi.  
  7. Natalie 3 - Sun 19/Nov/2017, 11:53pm
    Tuntutan semula wang pelaburan. Wasps 0192305631  
  8. Miza 171 - Fri 24/Nov/2017, 4:51pm
    Ttg MK LEGACY tu mmg geli pulak bila tringat.
    Ada ke patut org nak g solat jap dia x mo bagi, siap suruh tgglkan ic sbb tkut lari. Dh sah2 nmpk tipu, sah2 lg nmpk dia pn x solat sbb dr kul1-5ptg brsembang dgn dia je. Agak2 la nak menipu sgt punn  
  9. Saiful Azmi Bin Abu Bakar - Tue 5/Dec/2017, 8:57pm
    Pelaburan unit amanah cimb.
    Sah disisi undang2
    Berdaftar dengan bank negara dan suruhan jaya security malaysia
    Pelaburan jangka masa panjang dan tiada risiko
    Boleh guna akaun 1 kwsp.
    Whatsapp saya ditalian 0123561204  
  10. Mohamed Shariff Mat Jam - Tue 12/Dec/2017, 2:29pm
    Salam warga mc saya sedang mencari
    Penipu fadullah izham bin leman sesiapa
    Yang mengatahui dimana beliau berada
    Whatsap saya 011 52915553 ada ganjaran
    Menanti anda  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Sd2
Price: RM 239.00
Rawatan Rambut Gugur - Herbal Hair Treatment Dari Korea
Price: RM 28.00
Kurung Adha
Price: RM 149.00
Jus Lavoca Plus
Price: RM 180.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
Table Promo (PVC)
Price: RM 250.00
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Price: RM 40.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
Jubah Mellisa Dusty Pink
Price: RM 140.00
Zucca Virgin Coconut Oil Homemade Soap (FREESHIPPING)
Price: RM 17.00
SUSU KAMBING ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 43.00
Virtual Office - Pejabat Maya
Price: RM 170.00
(V'Asia) Orange Fiber + Collagen
Price: RM 24.50
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00