Snowcap Berhantu

Price: RM 10.00
GST: 0%
Courier: RM 8.00
Add to Cart
Pernah dengar Snowcap Berhantu? Yup memang b'hantu.. Why? sebab semua yang dah pakai akan repeat membeli lebih dari 5 kali.. serius.. tak percaya? Jom Kita share kenapa Snowcap ni b'hantu :
.
♡ Mmg brand snowcap ni adalah icon Ghostt.. sebut hantu lari pulak nanti hihi .. so ghost lebih lembut dan tersembunyi
.
♡ Kami jual manfaat snowcap. Manfaat keselesaan yang ada pada snowcap kami. Bukan jual snowcap semata mata . Dapat free hantu plak tu seketoi. Xke berbaloi baloi
.
♡ Menggunakan Material viscose yang sangat lembut , Kemas dan melekat di kepala dan yang paling unik dan misteri snowcap ni tak buat kita sakit telinga, tak macam snowcap-snowcap yang ada di pasaran.
.
♡ Snowcap berhantu ni special dia tak nampak jahitan kt depan tu, wlaupn pakai cara loose sampai nak terbang shawl ke blakang 😂
.
U All see? How berhantunya snowcap ni, tak hairan lah kalau snowcap ni cepat sangat Viral di sosial media..

Snowcap ni dah Viral kenapa masih belum cuba? Percayalah, sekali korang cuba pasti korang nak beli lagi, sampai ade customer saya yang
aktif membeli dan mengumpul warna, sebab warna ikut nasib, kalau minggu depan keluar warna ini, tak semestinya minggu seterusnya
akan keluar warna yang sama. so, let we play the game.. kumpul sebanyak mungkin koleksi warna korang hari ini. Harga Snowcap ni standard
di seluruh negeri. Bagi yang duduk di penang, boleh COD je dengan had pembelian minimum 3 helai.

Ape manfaat yang korang dapat dari Snowcap Berhantu Viral ni?

♡ Dapat seketul hantu tertempek di kepala hihi
.
♡ Selesa dan korang rasa mcm nak beli lagi dan kemungkinan besar korang akan jadi pengumpul koleksi
.
♡ Kawan korang tengok, mereka akan tanya korang pun oder lah untuk dia, oder dan oder korang terus nak jadi Dropship/MiniAgent.
.
Ha... itu lah pengalaman yang terjadi pada banyak customer saya, masih misteri, tapi benar-benar berlaku.. jeng jeng jeng.. hihi
.
Jangan lupa ladies always check new update kat sini, kedai online kakshie. Kita akan sentiasa update stock dan warna terbaru dari masa ke semasa.
.
.
Hubungi/whatsapp kami sgera untuk Beli Snowcap Berhantu yang sangat viral pada harga retail/borong :
.
Crossword Solution
PG0400545-A
Untuk Borong : http://Borongsnowcapberhantuviral.wasap.my
Untuk Jadi Dropship : http://Dropshipviralsnowcapberhantu.wasap.my
Untuk Retail : Korang klik aje pay kat atas tu untuk transaksi online or, kalau tak faham nak guna, whatsapp je kak shie ok ..
KakShieCrew : 01119404806

Other Products By:

Crossword Solution
Borong Snowcap Berhantu Viral
Price: RM 210.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Inner Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00