Tisu Imaan Pelindung Miss V

Price: RM 6.00
GST: 0%
Courier: RM 8.00
Add to Cart
TAHUKAN 90% WANITA ADA MASALAH DENGAN MISS V.

INI SUMBER DARI KEMENTERIAN KESIHATAN TAU BUKAN REKA2.
.
.
Kebanyakan wanita hanya cuci miss V bersih2 bila kat rumah je. Bila di luar kita basuh gitu2 je guna air. Tu pun kadang2 public toilet takde air, takde sabun..takde tisu.
.
.
BOLEH KE JAMIN BERSIH GINI ??
.
.
Toilet kat luar selalunya kotor ewwww.. Berapa ribu org yang dah duduk atau 'bertenggek' atas toilet bowl tu ? 😂
.
.
Inilah puncanya miss V jadi berbau, ada rasa gatal2 dan ada keputihan.
.
.
Buatkan kita jadi tak selesa, kurang yakin.. lagi kesian kpd yang dah berkahwin boleh jejaskan hubungan intim.
.
.
Alhamdulillah.. ladies sekarang kita dah ada penyelesaianya --> tisu Femine Wipes IMAAN
.
.
Tisu lembap untuk zon intim wanita dengan 3 fungsi utama
.
.
(+) Membersih (+) Menyegar (+) Melindungi
.
.
Tanpa alkohol & di formulasi dengan ekstrak daun sireh & pati mawar.
.
.
(++) Sireh merupakan sumber natural mengandungi anti septik yang boleh membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria & kulat.
.
.
Juga berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau & mencegah pembiakan kuman.
.
.
(++) Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH & memberi rasa nyaman, sejuk & segar pada kulit.
.
.
Hanya lap di kawasan intim wanita, tisu ini adalah untuk kegunaan luaran sahaja.
.
.
Antara faedah yang akan dinikmati dengan penggunaan tisu ini adalah;
.
.
(✅) Solat tanpa was-was
.
.
(✅) Rasa aman ketika haid
.
.
(✅) Tiada masalah keputihan
.
.
(✅) Tiada masalah bau
.
.
(✅) Tiada masalah gatal
.
.
(✅) Kekal segar & yakin
.
.
(✅) PH seimbang
.
.
(✅) Wangi aroma mawar
.
.
(✅) Mudahkan travel
.
.
(✅) Pelengkap instinjak
.
.
(✅) Tiada air, tiada sabun, tiada tisu? Tidak lagi jadi masalah.
.
.
Apa mereka kata tentang Imaan Feminine Wipes?
.
.
'' Takde rasa gatal atau rasa kering. Tisu 'malam jumaat' memang best! Rasa segar & penuh yakin setiap kali bersama suami..''
~ Ninie, KL
.
.
'' Selama ni saya risau setiap kali nak guna public toilet, sekarang dah tak lagi..takde air atau takde tisu memang dah tak jadi masalah sebab tisu Imaan ni sentiasa ada dengan saya..''
~ Seri, Singapura
.
.
LAP LAP DAH BERSIH
=====
.
Tunggu apa lagi? Produk ini dapat bantu memudahkn hidup anda harga juga amat berpatutan
.
.
-> RM6.00 sahaja untuk 1 peket
.
-> RM15.00 sahaja untuk 1 set (3 peket)
.
-> RM90.00 sahaja untuk 1 kotak (18 peket)

PENDAFTARAN SEBAGAI AGEN KINI DIBUKA!!
012-6922135

Other Products By:

NWS Outlet Enterprise
Sabun Muka Milo Imaan
Price: RM 15.00
Imaan Jardin Foundation
Price: RM 79.90
Imaan Fruitea Daily Detox
Price: RM 25.00
Imaan Wipes Tissue
Price: RM 6.00
Imaan Family Wipes Tissue
Price: RM 6.00
Winter Coat NF1216 9121
Price: RM 185.00
Winter Coat NF1216 8943
Price: RM 189.00
Winter Coat Limited Edition!! NW13 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Winter Coat Limited Edition!! NW12 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Winter Coat Limited Edition!! NW11 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Winter Coat Limited Edition!! NW09 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Winter Coat Limited Edition!! NW01 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00
Winter Coat Limited Edition!! NW08 Plus Size 5XL
Price: RM 259.00