IKAN TENGGIRI (LARGE)

Price: RM 1750.00
GST: 0%
Add to Cart
PRODUCT DESCRIPTION :

Spesifikasi : Sejuk Beku/Mentah/Large
Kaedah Jualan : Secara Borong
Minima Kuantiti Order : 50 kg
Harga Jualan : RM35.00 per KG
Anggaran Berat per EKOR : 5kg ke atas
Tempoh Penghantaran : 3 - 5 hari
Penghantaran (Lembah Klang/Selangor) : PERCUMA
Pembungkusan : Standard/PERCUMA


NOTA TAMBAHAN :

Setiap produk yang telah dijual tidak boleh dikembalikan semula.


FAQ :

Pelanggan : Adakah harga bagi setiap produk akan berubah atau tetap?

Localfarm : Harga bagi setiap produk akan berubah tertakluk kepada perubahan harga di ladang. Kami akan sentiasa pastikan harga yang dipamerkan di shopcart kami adalah harga terkini.


Pelanggan : Bilakah harga akan dikemaskini?

Localfarm : Kebiasaannya, harga akan dikemaskini setiap minggu, atau apabila berlaku sebarang perubahan harga di ladang.


Pelanggan : Kenapa harga yang dipamerkan nampak mahal iaitu ribuan ringgit?

Localfarm : Produk kami dijual secara borong. Oleh itu harga yang dipamerkan adalah berdasarkan 'minima kuantiti order' untuk jualan secara borong. Tidak seperti jualan runcit oleh peniaga shopcart lain yang boleh dibeli dalam kuantiti sangat kecil. Walaubagaimanapun, harga purata bagi setiap produk ada dinyatakan di dalam ruangan 'product description' untuk memudahkan para pelanggan membuat perbandingan harga.


Pelanggan : Bolehkah kami dapatkan ''harga lock''?

Localfarm : Tiada istilah ''harga lock'' dalam industri ayam. Ini adalah kerana harga input sentiasa berubah mengikut harga pasaran. Walaubagaimanapun, kata sepakat atau MOU ke atas khidmat membekal secara tetap, boleh dicapai melalui rundingan terus dengan pihak kami.


Pelanggan : Adakah kuantiti stok tersedia ada?

Localfarm : Ya tuan. Kami hanya menjual produk yang mempunyai ready stock sahaja. Kuantiti ready stock akan sentiasa dikemaskini untuk memudahkan para pelanggan.


Pelanggan : Bagaimanakah cara untuk tahu samada pembelian yang dibuat di shopcart tuan, berjaya atau pun tidak?

Localfarm : Setelah pembelian di shopcart selesai dibuat, tuan akan menerima ' email notification' daripada pihak payment gateway Billplz. Notifikasi ini akan mengesahkan samada pembayaran yang dibuat oleh pihak pelanggan berjaya atau pun tidak.


Pelanggan : Bilakah saya akan terima barangan dari pembelian tersebut?

Localfarm : Sebaik sahaja kami mendapat pengesahan pembayaran (telah berjaya) dari pihak payment gateway Billplz, kami akan memproses setiap pembelian dan menghantar ke alamat yang diberikan oleh pelanggan, dalam tempoh 3 - 5 hari berdasarkan ' tempoh settlement pembayaran' oleh pihak payment gateway Billplz.


Pelanggan : Jika ada 'special request' seperti oem packaging atau option pemotongan ayam pula bagaimana?

Localfarm : Spesifikasi setiap produk adalah standard. Untuk 'special request' tertentu sahaja, Tuan bolehlah menghubungi kami untuk rundingan selanjutnya.


Pelanggan : Di manakah lokasi store atau cold room tuan?

Localfarm : Pada masa ini, kami mempunyai 3 cold room yang boleh menampung permintaan yang tinggi dari para pelanggan dan kesemuanya berada di Lembah Klang, untuk memudahkan logistik penghantaran.
AYAM DAGING/BROILER (RM6.90/KG)
Price: RM 6900.00
IKAN BILIS BULAT (KECIL)
Price: RM 580.00
IKAN BILIS BERSIH (MEDIUM)
Price: RM 780.00