JomBiz! KitNiaga (Sistem E-Commerce)

Price: RM 365.00
GST: 0%
Add to Cart
JomBiz! KitNiaga (Sistem E-Commerce)

 

JomBiz! KitNiaga Semudah ABC merupakan satu kit lengkap perniagaan online yang dibangunkan bertujuan membantu usahawan atau bakal usahawan dalam perniagaan online. JomBiz! bukan hanya sebuah sistem atau sekadar seminar, tetapi ia merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan online. Setiap usahawan akan menerima sistem, latihan dan bimbingan, sokongan, bahan pemasaran serta panduan lengkap untuk berniaga online.

 

 

''Kini sesiapa sahaja mampu berniaga dari rumah semudah ABC''. - Amincyber Nik

100% jutaan produk dan senarai pembekal disediakan100% Kedai Online siap sepenuhnya dan boleh mula berniaga100% latihan & bimbingan berterusan diberikan

 

Tiada masalah lagi untuk menjalankan perniagaan dan keinginan anda untuk menjalankan perniagaan secara sepenuh masa atau sampingan bakal menjadi kenyataan. Sistem JomBiz! dicipta untuk merealisasikan impian anda bagi memiliki perniagaan sendiri dengan kos dan risiko yang rendah. Dengan hanya satu klik, tidak sampai satu minit produk yang ingin dijual tersenarai di Kedai Online anda dan terus boleh dijual!

 

''Revolusi perniagaan online sebenar! Kit Perniagaan Online yang paling lengkap untuk anda mula berniaga.''

 

?

Kepentingan laman web terutamanya kepada syarikat dan perniagaan tidak dapat dinafikan lagi. Melalui laman web, pengguna dapat mengetahui maklumat tentang sesuatu syarikat atau perniagaan tanpa perlu secara fizikal melawat premis. Maklumat yang sering dicari oleh pengguna ialah sepertiberita semasa, lokasi premis, produk atau perkhidmatan yang disediakan, tawaran pekerjaan dan sebagainya.

Sistem ini paling sesuai untuk anda yang mempunyai produk yang boleh dihantar secara pos kepada pelanggan atau perniagaan yang mempunyai banyak kategori produk. Sistem eCommerce ini boleh juga dijadikan dalam bentuk katalog, untuk penjual yang mahu pelanggan datang sendiri membeli di kedai mereka. Contoh perniagaan yang sesuai dan paling popular dijual secara online masa kini - fesyen & pakaian (baju, pakaian kanak-kanak, tudung, beg), bahan bacaan, barangan komputer, produk makanan (rempah segera, makanan kering), barangan kesihatan (produk herba tempatan, minuman kesihatan, vitamin tambahan).

 

Sistem KitNiaga ini mempunyai ciri-ciri yang amat sesuai diguna pakai dalam perniagaan online khususnya di Malaysia. Ia merupakan satu kaedah pengurusan perniagaan online yang berkesan. Dari proses tempahan, invois, penghantaran seterusnya kawalan stok, Sistem ini akan melakukannya secara automatik. Dengan fungsi utama ini, perniagaan online anda akan lebih mudah, teratur dan banyak masa dapat dijimatkan!

Sistem e-Commerce ini dibina mengikut standard antarabangsa. Pembelian boleh dibuat secara automatik oleh pelanggan selepas mendaftar sebagai ahli di laman web. Sistem check-out yang memudahkan pelanggan dan anda sebagai penjual. Anda berpeluang mendapat tunjuk ajar PERCUMA dari pengalaman kami yang telah berjaya memasarkan produk ke peringkat antarabangsa.

 

Antara kelebihan Kedai Online JomBiz! ini adalah:

 

?

Ia mudah diuruskan. Tidak perlu tahu coding html atau php yang memeningkan kepala. Hanya dengan isi beberapa maklumat berkenaan produk, kemudian klik, klik dan klik.. produk anda telah sedia tersenarai dalam list untuk dijual kepada pelanggan.Mempunyai module atau widget yang boleh diatur dengan mudah.Pilihan pelbagai bahasa selain Bahasa Melayu dan matawang Ringgit Malaysia sekiranya anda ingin mensasarkan pelanggan dari seluruh dunia. Ini menjadikan ''kedai online'' anda bersifat global!Boleh menetapkan kata kunci kepada produk agar lebih mudah mesra SEO (Search Engine Optimization) untuk mudah ditemui di enjin carian google dan sebagainya.Kadar pertukaran matawang yang dikemaskini secara automatik mengikut kadar tukaran matawang semasa (auto update currency).Tempahan akan direkod dalam sistem agar tersusun dan sistematik.Borang pesanan telah siap sedia diintegrasi dengan sistem.Mempunyai admin panel untuk menguruskan semua berkaitan web jualan.Bagi penjualan produk digital, ruangan muat turun automatik disediakan khas buat para pelanggan. keselamatan segala fail yang diupload juga terjamin.Module kos penghantaran menggunakan Pos Laju secara automatik mengikut kawasan telah dimasukkan.Template yang menarik untuk menjadikan Kedai Online anda unik daripada yang lain.Tersedia sistem bayaran automatik yang membolehkan pelanggan terus membuat bayaran secara automatik (online banking/FPX)Tersedia sistem CopyPastePRO yang membolehkan anda terus menjual jutaan produk yang disediakan! 

 

Lain-lain kelebihan:

- Sub-Domain percuma
- Tiada limit akaun email
- Tiada limit laman
- Google Map
- User Friendly, Powerful Content Editor
- Online Training & Support
- Google Analytic
- Unlimited Categories
- Unlimited Products
- Unlimited Manufacturers
- Multi-Language
- Multi-Currency
- Product Reviews
- Product Ratings
- Downloadable Products
- Automatic Image Resizing
- Multiple Tax Rates
- Related Products
- Unlimited Information Pages
- Shipping Weight Calculation
- Discount Coupon System
- Search Engine Optimization (SEO)
- Module System
- Backup & Restore Tools
- Printable Invoices- Sales Reports

NOTA:
Pembeli akan dimasukkan ke dalam group untuk memudahkan berinteraksi cara penggunaan sistem ini

Other Products By:

KG Tiram Trading
Agent Dropship Akademik Nexkontra
Price: RM 20.00
Servis Buat Blog
Price: RM 100.00
NEXTRE : Produk Yang Dirumus Khas Untuk Lelaki Yang Mudah Lemah Dan Tewas Di Gelanggang
Price: RM 139.00
HERMONEX : Semua Isteri Harus Miliki Untuk Menjadi Igauan Sang Suami!
Price: RM 139.00
LEMONEX : Produk Viral Kurus Terlajak Laris
Price: RM 139.00
Set Kit Pistol Penindik Telinga
Price: RM 150.00
Produk Digital : Autoviral Booster
Price: RM 120.00
Pink Pearl Serum 15 ml Penawar Jerawat Jeragat
Price: RM 129.00
Engine Carbon Detox
Price: RM 120.00
Aura Beauty Collagen By Nextgold
Price: RM 135.00
Bisnes Mesin Ais Krim Goyang - 100 Acuan
Price: RM 900.00
Natural Prebiotic Almanna Gum Arabic Berdaftar KKM
Price: RM 150.00
I-Quit Penawar Berhenti Merokok Terpantas
Price: RM 90.00
Uphavit Syrup 120ml (Multi-Vitamin untuk Menambah Nutrisi Anak2)
Price: RM 12.00
Produk Digital : Jombiz! Facebook AutoPost
Price: RM 150.00
Produk Digital : Instagram Social Kit
Price: RM 150.00
Produk Digital : Jombiz! Mail Marketing + Autoresponder
Price: RM 150.00
JOMBIZ! NiagaPAY (Sistem Bayaran Online)
Price: RM 150.00