Borong Snowcap Berhantu Viral

Price: RM 210.00
GST: 0%
Courier: RM 12.00
Add to Cart
Pernah dengar Snowcap Berhantu? Yup memang b'hantu.. Why? sebab semua yang dah pakai akan repeat membeli lebih dari 5 kali.. serius.. tak percaya? Jom Kita share kenapa Snowcap ni b'hantu :
.
♡ Mmg brand snowcap ni adalah icon Ghostt.. sebut hantu lari pulak nanti hihi .. so ghost lebih lembut dan tersembunyi
.
♡ Kami jual manfaat snowcap. Manfaat keselesaan yang ada pada snowcap kami. Bukan jual snowcap semata mata . Dapat free hantu plak tu seketoi. Xke berbaloi baloi
.
♡ Menggunakan Material viscose yang sangat lembut , Kemas dan melekat di kepala dan yang paling unik dan misteri snowcap ni tak buat kita sakit telinga, tak macam snowcap-snowcap yang ada di pasaran.
.
♡ Snowcap berhantu ni special dia tak nampak jahitan kt depan tu, wlaupn pakai cara loose sampai nak terbang shawl ke blakang 😂
.
U All see? How berhantunya snowcap ni, tak hairan lah kalau snowcap ni cepat sangat Viral di sosial media..
.
.
Kami buka untuk belian pada harga borong , Rugi tak rebut peluang ni secepat mungkin sebab ramai lagi yang akan mendahului anda jika anda masih tidak bertindak. Harga borong adalah seperti harga yang tertera di atas. Minimum pembelian borong adalah 30 helai, Warna Random. Harga untuk 30 helai adalah sebanyak RM210 + Postage RM12 (S/M) : Jumlah yang perlu di bayar adalah RM222.00 sahaja. *Harga yang tertera untuk payment gateaway adalah harga utk 30 helai borong. Untuk belian retail atau belian lebih dari 30 helai boleh terus whatsapp saya dan pembayaran dilakukan melalui transaksi online.
.
Ramai yang tanya macam mana nak jadi Dropship kami, Kami alu-alukan jika anda ade komitmen yang baik, untuk menambah pendapatan keluarga, ikhlas dan rendah hati, jom join kami berniaga.
.
Hubungi/whatsapp kami sgera untuk Beli Snowcap Berhantu pada harga borong :
.
Crossword Solution
PG0400545-A
Untuk Borong : http://Borongsnowcapberhantuviral.wasap.my
Untuk Jadi Dropship : http://Dropshipviralsnowcapberhantu.wasap.my
KakShieCrew : 01119404806

Other Products By:

Crossword Solution
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Inner Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00
Snowcap Berhantu
Price: RM 10.00