Segi Training Centre Pulau Indah
Kursus Kemahiran
Company Profile
NameMuhammad Fareed Bin Abdullah
Forum Nick
Fareed 4
CompanySegi Training Centre Pulau Indah (L00692)
URLwww.segi.edu.my
Handphone013-6039175
Tel03-3101 2367
Fax03-3101 2358
AddressSegi Training Centre Pulau Indah,
Unit 22, Jln Sg. Chandong 19,
Bandar Armada Putra, Pulau Indah,
42009 Pelabuhan Klang, Selangor
SEGi mempunyai lima pusat latihan yang diluluskan oleh Kementerian Sumber Manusia dan Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK). Pusat latihan ini terletak di seluruh Malaysia, iaitu di Seri Kembangan, Pulau Indah, Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Kuching.

SEGi percaya bahawa latihan vokasional adalah penting dalam melengkapkan program akademik. Oleh itu, penekanan pembelajaran secara praktikal diamalkan didalam kelas

Pusat Latihan SEGi juga telah mewujudkan hubungan kukuh dengan gergasi industri seperti Karangkraf, PROTON dan hotel 5-bintang serta banyak organisasi di dalam IT dan industri pembinaan, sekali gus menyediakan pelajar latihan industri yang diperlukan. Pelajar juga mengkaji modul tambahan seperti Aplikasi Komputer, Bahasa Inggeris, Keusahawanan, Bangunan Watak dan Pengajian Islam untuk meningkatkan mereka dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menangani keperluan industri.

Pusat Latihan SEGi kini menawarkan program vokasional dan latihan dalam sivil draughting, penyelenggaraan aircondition, servis elektronik, sistem maklumat, pengaturcaraan komputer, reka bentuk multimedia, reka bentuk grafik, kecantikan perkhidmatan terapi, pelancongan, makanan dan minuman, pentadbiran dan teknologi automotif.


Lawati blog kami: http://stcpi.blogspot.com
Classifieds