Prihatin Services
Prihatin Workshop & Garage
Company Profile
Forum Nick
Prihatin Services
CompanyPrihatin Services (002022900-D)
URLprihatin.net.my
Handphone019-6230363
Tel03-87369645
Fax03-87399645
Address8558 Jalan Pegawai
Sungai Ramal Baru
43000 Kajang, Selangor
Sebagai usaha mengumpul dana, Warga Prihatin menubuhkan Syarikat Perkongsian atas dasar PROJEK TABUNG AMAL bertujuan untuk menampung kos pengurusan dan pembangunan Rumah ini tanpa meminta minta.

Semua urusan adalah dilakukan oleh sukarelawan sepenuhmasa, tanpa menerima sebarang bayaran upah maupun komisen. Setiap sen hasil perniagaan adalah untuk tabung amal ini.

KHIDMAT SEWA, Jual beli & Menerima wakaf Barang lupus & terpakai

Menerima, membeli, merepair dan menjual atau mengguna semua jenis kenderaan, alat ganti, perabut, peralatan, bahan binaan, barangan elektrik dan apa saja termasuk besi buruk, kertas, kayu, lampu, kipas, tv terpakai atau ingin dilupus.

Samada membeli dengan harga patut atau menerima atas dasar wakaf, sedekah atau hadiah. Barangan yang boleh digunakan untuk kegunaan anak-anak dan pengurusan RUMAH PENGASIH ini akan dibaiki untuk kegunaan sendiri. Bakinya akan dibaiki & di jual untuk tabungan atau disedekahkan kepada pihak asnaf lain yang memerlukan, seperti fakir miskin, mangsa kebakaran dan sebagainya.

Sila talipun/sms kami atau buka website untuk keterangan lanjut, atau untuk melihat peta dan panduan ke tempat kami (ada di menu 'alamat' di web kami).

Kami uruskan pengangkutan ke tempat anda secara percuma untuk mengosongkan segala yang tidak diperlukan di rumah atau laman anda, atau apa barangan yang tidak mahu anda bawa ketika berpindah. Mudah dan berkah.

Kami juga menyediakan,

- KHIDMAT SEWA KENDERAAN KERETA/ VAN/ MPV/ BAS/ LORI/ PICKUP/ MOTORSIKAL

- SEWA PERALATAN PERTUKANGAN WELDING SET/ MIXER SIMEN/ KREN DAN LAIN-LAIN.

- URUSAN JPJ/PUSPAKOM SEPERTI BAHARUI CUKAI/INSURAN, PINDAH MILIK

- KHIDMAT TOWING TUNDA 24JAM

- KERJA MENGECAT & MEMBAIKI KENDERAAN & PERALATAN.

-FABRIKASI PELBAGAI PRODUK FIBERGLASS.
Classifieds
1Sewa Kereta, Motor, Van, Lori, Pickup, Bas, Peralatan Bengkel, Concrete Mixer (35) - Thu 1/Dec/2011 12:48pm